Principal » general » Intrarea în grupul BlackBerry Messenger pentru mobilitate

Intrarea în grupul BlackBerry Messenger pentru mobilitate

general : Intrarea în grupul BlackBerry Messenger pentru mobilitate

Nu mai este o noutate că se petrece destul de puțină entuziasm în și în jurul grupului de mobilitate BBM. În consecință, administratorul grupului primește în mod regulat solicitări de membru. Cu toate acestea, în ultimul timp, se pare că a existat o anumită frustrare din partea celor care încearcă să intre. Iată un exemplu de această formulă:

@destulat @mister_mobility de fapt, d grp limită a fost atins, astfel că este dificil să strângeți unul înăuntru. Voi permite să știu când există un slot

- Ogho Nicole (@AdNikky) 2 octombrie 2012

Care este responsabilitatea pentru această dificultate de a intra?

Grupurile BlackBerry Messenger au o limită de membru de 30 de persoane. Odată ce această limită este atinsă, trebuie creat un alt grup pentru oricine dorește să se alăture. Problema este că nu este posibilă nici o interacțiune între grupul original și nici unul dintre cele ulterioare, sau între oricare două grupuri diferite care contează. Grupul inițial de mobilitate BBM a fost rapid umplut, astfel încât orice nouă solicitare a însemnat că a trebuit să fie creat un al doilea grup - izolat de primul.

Astfel, atunci când noii membri se găsesc într-un grup nou, fără acces la membrii activi și entuziasmul activi, devin descurajați. De obicei, noii membri nu pot reproduce entuziasmul și culoarea grupului original, astfel că noul grup se descurcă. Acest lucru sa întâmplat de fiecare dată până în prezent, iar ciclul merge mai departe și așa mai departe. Membrii noi intră, se pun într-un grup nou, se dezamăgesc, deoarece toată acțiunea se află în grupul de bază și se îndepărtează.

De asemenea, citiți: Poate că am găsit cea mai bună aplicație Instagram pentru BlackBerry 10

În cele din urmă, administratorul a oprit adăugarea oricăror noi membri, cu excepția cazului în care există loc în grupul original. Știi, din când în când, cineva nu mai folosește un BlackBerry (verifică eu în oglindă) și există un slot deschis pentru un nou membru care urmează să fie adăugat. Acest lucru înseamnă că, într-adevăr, a devenit mai ușor să treci prin ochiul unui ac decât să intri în grupul de mobilitate BBM.

Dacă avem o persoană sau o mână care doresc să pună energia necesară pentru a face mobilitatea grupului BBM 2 să vină în viață și să se dezvolte, contactați Admin @AdNikky sau prin e-mail la mobilitatea mobil.com.ng și tu pot face rost de lucruri. Până și cu excepția cazului în care obținem astfel de angajamente față de un al doilea grup, va trebui să așteptăm până când RIM va spori limitele de membru ale grupului sau cineva va renunța la Grupul 1 pentru a adăuga noi membri.

Dar, probabil, ceea ce face ca Grupul BBM pentru mobilitate să fie atrăgător este exclusivitatea actuală care pare să o înconjoare? Doar poate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu