Principal » general » Obțineți ultimele știri din Nigeria pe telefonul dvs. mobil

Obțineți ultimele știri din Nigeria pe telefonul dvs. mobil

general : Obțineți ultimele știri din Nigeria pe telefonul dvs. mobil

NaijaPapers este o aplicație Android simplă care funcționează ca un agregator de știri care vă permite să citiți ultimele știri din Nigeria dintr-un singur loc. Practic, el extrage știri din ziarele nigerian pentru consum pe smartphone-uri Android.

În Android Market, introducerea citește:

Păstrați legătura cu afacerile actuale din Nigeria.

Naija Papers oferă utilizatorilor de aplicații Android acces la articole de știri actuale din ziarele nigerian.

Aplicația este foarte simplă. La lansarea sa, vă sunt prezentate titlurile celor mai recente știri din Nigeria din ziare, printre care: PM News, Vanguard, Niger Delta Standard, Guardian și Daily Trust.

Există patru butoane de navigare în partea de jos a fiecărei pagini, permițându-vă să vă întoarceți acasă, o pagină înapoi, o pagină înainte și ultima pagină.

Cum funcționează NaijaPapers

Apăsați un titlu de știri și ar trebui să puteți citi un fragment limitat, cu opțiunea de a face clic pe un link către întregul articol de știri de pe site-ul ziarului. Am spus "ar trebui" pentru că uneori funcționează, iar alteori primiți un mesaj ca "articolul nu a putut fi extras" sau "Ne pare rău, pagina pe care ați solicitat-o ​​nu a fost găsită. Poate doriți să încercați din nou mai târziu sau să reveniți la aplicația HOME ".

În ciuda sic-urilor ocazionale, aplicația are un factor de utilitate ridicat, chiar dacă toți utilizatorii pot accesa doar titluri de știri și nimic mai mult. Este o modalitate bună de a rămâne în bucla afacerilor actuale. Bănuiesc că o să-l folosesc foarte mult.

Hmmm ... Mă întreb dacă dezvoltatorul poate adăuga Mobilitatea Nigeria în catalogul surselor de știri ...

De asemenea, citiți: MOBILITATE 101: Dacă BBM nu mai lucrează la telefonul dvs. cu buget Android

NaijaPapers este disponibil în Android Market și este gratuit. Există multe alte aplicații pentru a citi știri din ziarele nigerian. Pentru a descărca NaijaPapers sau oricare alții din Magazin Play, dă clic pe AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu