Principal » general » Obțineți o viață mai bună a bateriei pe telefonul smartphone

Obțineți o viață mai bună a bateriei pe telefonul smartphone

general : Obțineți o viață mai bună a bateriei pe telefonul smartphone

Utilizatorii smartphone-uri moderne doresc afișări mai mari, mai strălucitoare și mai clare, precum și procesoare mai puternice, care interfețe de utilizare a fluidelor și o listă lungă de caracteristici. În plus, dorim ca telefoanele noastre să rămână conectate la serverele noastre de e-mail și la rețelele sociale non-stop și prin banda largă 3G.

În timp ce dorințele utilizatorilor în ceea ce privește hardware-ul și caracteristicile au fost acordate, din păcate tehnologia bateriei nu a ținut pasul cu ritmul de dezvoltare a afișajelor, procesoarelor și a altor caracteristici.

Ca atare, internetul este plin de plangeri de viata a bateriei "incorect" de catre proprietarii de dispozitive precum 3GS, HD2, Nexus One, Satio si altele asemanatoare.

Dar ce ne așteptam? Toate dispozitivele de mai sus și alții din tabăra lor - inclusiv propriul meu N900 - au un procesor de minim 600 MHz și afișaje vibrante de 3.2 inch. Adăugați conexiuni 3G sau Wifi întotdeauna și aveți o rețetă pentru cicluri de putere relativ mai scurte.

Utilizatorii smartphone-uri moderne pur și simplu nu pot să-și mănânce tortul și să-l aibă. Cel puțin până când nu apar tehnologii revoluționare ale bateriilor.

În același timp, permiteți-mi să vă spun aici că viața bateriei pe aceste dispozitive nu este la fel de "crappy" ca majoritatea reclamanților doresc să credeți. Cele mai multe dintre ele sunt de fapt capabile să dureze mult mai mult chiar și sub utilizare moderată până la greutate.

De exemplu, am citit o plângere a unui utilizator de smartphone despre cum nu poate obține 6-8 ore dintr-unul dintre telefoanele de vârf de astăzi. Cu toate acestea, cu puțină cunoaștere și sensibilitate, el ar obține cu ușurință 20-30 de ore din ea.

De multe ori, oamenii care se plâng de o viață teribilă a bateriei pe dispozitivele lor fac acest lucru dintr-un punct de ignoranță. Cu câteva sfaturi, utilizatorii de smartphone-uri pot obține cu ușurință 10-12 ore per încărcare de pe dispozitivele lor.

De asemenea, citiți: Neașteptate se întâmplă: My Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G devine Lollipop

Uimitor, nu? Acum, că am atenția dvs., iată câteva sfaturi pentru a obține o perioadă mai bună de baterii din noile tale strălucitoare jucării inteligente.

Încărcați bateria pentru cel puțin 6 până la 10 ore pentru prima dată
Da, prima dată când încărcați telefonul, păstrați-l conectat la rețea timp de 6 până la 10 ore într-o întindere. Ignorați notificarea "Baterie completă" pe care o primiți după 2 sau 3 ore. Bateria NU este plină, deci țineți-o conectată. Aveți încredere în mine.

Dacă nu vă dați bateriei această încărcare prelungită inițială, va dura mai mult pentru ca aceasta să atingă întregul potențial - sau nu o va face niciodată. Odată ce se obișnuiește să nu fie complet încărcat în acest fel, restul este istorie ...

Rotiți bateria de câteva ori de la descărcarea la încărcare completă
Pentru primele câteva cicluri de încărcare ale telefonului smartphone, lăsați bateria să se stingă complet până când telefonul se oprește. Porniți-l din nou și apoi conectați imediat încărcătorul până la încărcarea completă. Din nou, ignorați notificarea "Complet de baterie". Păstrați încărcarea pentru încă 30-45 de minute pentru a obține o încărcare completă.

Ulterior, repetați acest proces aproximativ o dată pe săptămână sau mai mult pentru a obține o utilizare maximă.

Dacă nu aveți nevoie de o aplicație care rulează în fundal, închideți-o
Este o nebunie să faci lucruri doar pentru că poți. Pur și simplu pentru că super-telefonul smartphone sau computerul mobil poate rula 60 de aplicații simultan, nu înseamnă că ar trebui. Cele mai multe aplicații pe care le lăsați să ruleze în fundal, cu atât viața bateriei va fi mai mare.

Mașina mea poate face 180 km / oră confortabil, dar nu m-am aventurat niciodată atât de departe, pentru că înțeleg consecințele. Intelepciunea sa numita. Dacă totuși, după o zi, eu sunt tâlhari înarmați și am o autostradă, pariezi .... Până atunci, depășesc 100 km / h max.

De asemenea, citiți: Asus ZenBook 3 Deluxe: laptop clasic crossover

Reduceți programul de sincronizare a datelor
Luați o privire secundă la aplicațiile care se conectează automat la internet și determină dacă într-adevăr aveți nevoie să le conectați deseori.

Chiar aveți nevoie de cititorul RSS pentru a vă reîmprospăta la fiecare 30 de minute? Dacă aceste fluxuri nu sunt legate de muncă, trebuie să obțineți o viață. Din nou, cu tot zgomotul despre e-mailul PUSH, aveți nevoie de e-mailul dvs. pentru a ajunge pe dispozitiv în timp real? Din nou, dacă nu lucrați, modificați programul de sincronizare. De multe ori, programul de o oră este în regulă. Pentru o mulțime de oameni, chiar și o schemă o dată pe zi este bine.

Ce zici de aceste aplicații de rețele sociale - Facebook, Twitter, et al? Chiar trebuie să știi ce a avut cineva la jumătatea lumii la cină? Chiar acum?

Când nu aveți nevoie de viteze în bandă largă, rămâneți la 2G și dezactivați serviciul Wifi
Știți că nu aveți nevoie de viteze 3G tot timpul. Unii dintre dvs. au acces la internet la birou. De ce ai nevoie mereu de 3G? Opriți-l când nu aveți nevoie de el sau obțineți o aplicație pentru automatizarea comutării în rețea.

Wifi este, de asemenea, una dintre cele mai mari porci de putere, așa că ține-ți ochii pe ea ca un șoim. Opriți-l când nu este necesar.

Când nu este necesar, opriți GPS-ul
Simplu: dacă nu o utilizați, opriți-o.

Reducerea luminii de fundal
Afișarea smartphone-urilor moderne (în special touchscreen) este un consumator de energie imens. Ca atare, având luminozitatea setată la cea mai mare opțiune înseamnă că bateria se scurge mult mai repede. Dacă nu aveți nevoie de lumina de fundal a afișajului dvs. luminoasă, întoarceți-o cu câteva picături și bucurați-vă de câteva ore de funcționare a telefonului.

De asemenea, citiți: Cum să imprimați dintr-un iPhone prin AirPrint

Verificați că ecranul de start / desktop
Cele mai multe widget-uri pe care le-ați rulat pe ecranul dvs. de pornire, cu atât mai multă putere este consumată, mai ales cu widget-uri care se reîmprospătează adesea pentru a fi la zi.

De asemenea, unele dintre aceste aplicații de pe ecran, cum ar fi Sense on HTC devicee și Timescape pe dispozitivele Sony Ericsson, sunt, printre altele, uriașe de putere. Dezactivați-le (sau le înlocuiți) și s-ar putea să vă surprindeți cât de multe ore suplimentare de viață a bateriei se produc pe telefonul dvs. smartphone.

Concluzie
Ați observat că chiar și cei care conduc SUV-uri evită cât mai mult posibil secțiunile rele ale drumului? Și să creadă că SUV-urile au fost construite pentru a face față unor terenuri dure, nu?

Linia de fund, condiționați bateria, în special cu primele două sesiuni de încărcare. După aceea, fiți sensibili cu utilizarea telefonului mobil. Doar pentru că smartphone-urile moderne sunt atotputernice nu înseamnă că trebuie să le conduceți la putere deplină tot timpul.

PS : În cazul în care toate celelalte nu reușesc, obțineți cel mai bun smartphone de viață a bateriei disponibil - ceva cu o baterie mare. Unii dintre noi nu le place să oprească jumătate din funcționalitățile telefoanelor noastre pentru a trece printr-o zi. Doar obțineți cel mai bun smartphone de viață a bateriei pe piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu