Principal » general » Geneza Capitolul I

Geneza Capitolul I

general : Geneza Capitolul I

A început ca o fantezie din copilărie. Dar, spre deosebire de cele mai multe fantezii din copilărie, acesta a rămas. Și a rămas ca o obsesie.

Fundația lui a fost construită cu cărțile de benzi desenate pe care le-a devorat și le-a adunat ca un copil. El a hrănit pur și simplu aceste materiale, construind viziunea asupra unui super erou într-o lume care are nevoie de economisire.

În fiecare zi, în timpul orelor de pauză la școală, ar fura la standul de carte de benzi desenate la poarta școlii pentru a trece prin titlurile disponibile. În fiecare zi, își schimbase majoritatea banilor de prânz pentru unul sau altul. O nouă ediție a unui vechi comic. Sau prima ediție a unui nou titlu de pe piață.

A sărit în clădiri și sa luptat cu Doctor Octopus, Sandman și mulți alții cu SpiderMan, la învins pe Lex Luthor alături de Superman și a supravegheat aleile de noapte din Gotham City alături de Batman, crucișătorul întunecat.

Știa că nu avea nici o șansă de a fi super om, dacă nu era - necunoscut pentru sine - un străin. El a facut fantezie pentru a ajuta la construirea primului reactor nuclear din Nigeria. Sperăm că ceva ar merge destul de rău pentru ca el să fie transformat în ceva de piele unui Hulk. Barring asta, el a imaginat profund construirea unui super costum ca Iron Man's.

Da; Iron Man era cool. Mai răcoros decât majoritatea celorlalte opțiuni. Ca și Batman, Iron Man nu a fost produsul unui accident. Cei doi au împărtășit firul comun de a fi creațiile minților extrem de inteligente.

Asta a făcut mult apel la el. El a plăcut să creeze. Cablurile, metalul, cârpa, plasticul, sticla și alte materiale aduse laolaltă în mod inteligent pentru a produce ceva care a funcționat. Acesta a fost cel mai mare recurs al său.

De asemenea, citiți: telefoanele inteligente de auto-distrugere sunt în cele din urmă o realitate

Asta nu a plecat niciodată.

La școala secundară, el și-a urmărit visurile cu o pasiune. El a cheltuit mai mult din banii de buzunar pe cărți de tehnologie, mașini de jucărie și electronică decât pe mâncare. El a petrecut zilnic nenumarate ore în biblioteca scolara, citind totul, de la lemn si metal, pana la fizica nucleara si chimie.

El a fost acasă sculptând bucăți de lemn, tăind și lipind bucăți de carton împreună și extragând piese de lucru din elementele electronice așa cum era cu conceptele de neutrinos și positroni sau cu deplasări spațiale avansate.

Prin școala secundară superioară, știa ce substanțe chimice se amestecă pentru a produce diferite niveluri de combustie pentru propulsarea obiectelor. Unul dintre distracțiile preferate de la Crăciun a fost cumpărarea de focuri de artificii și reintroducerea lor pe mașinile și avioanele făcute la domiciliu, aprinderea lor și urmărirea lor. Și au plecat!

Ei bine, pentru a fi sincer, creațiile lui au explodat sau au aprins mai întâi focul. Dar persistența lui sa răsplătit. Foarte curând, el înregistrase multe succese ca eșecurile.

În cazul în care alți copii au văzut distracție pură, a văzut unelte. A văzut oportunități. El a manipulat și a construit. Și sa îmbunătățit la an după an. Deseori, obiectul glumelor de la școala obișnuită și de la turiștii din cartier și de la frământari, el a făcut totul în pas. Nu a fost niciodată re-luat în considerare.

Studia galaxiile și marea adâncă. El cunoștea cerul și țintele sistemului solar. Dacă se vor împlini visele lui, ar avea nevoie de orice cunoștință despre modul în care această planetă a funcționat și ce să se aștepte. Niciodată înainte niciun copil nu a fost atât de fixat în visul de a deveni un super erou.

Citiți și: obțineți o aplicație premium gratuită pe zi cu myAppFree

Niciodată înainte niciun copil nu și-a visat calea de a deveni unul. Niciodată înainte. Nu până la el. Dar împotriva tuturor șanselor, a avut-o.

Recomandat
Lasă Un Comentariu