Principal » general » O generație de telefoane inteligente și oameni proști

O generație de telefoane inteligente și oameni proști

general : O generație de telefoane inteligente și oameni proști

Au dispărut zilele în care enciclopedia sau dicționarul erau singurele surse de informație. Odată cu apariția internetului, a devenit foarte ușor să obțineți imediat informații cu cele mai recente știri, cu numai câteva clicuri distanță.

Acest lucru este în mare parte un avantaj deoarece suntem capabili să fim mai productivi, mai actualizați și informați, spre deosebire de zilele în care enciclopediile în vârstă erau cele mai apropiate de definirea termenilor necunoscuți.

Din păcate, pericolul de a fi conectat și de a fi în permanență informat este suflarea minții. Capacitatea de a efectua mai multe activități pe internet este mai dăunătoare pentru memoria noastră pe termen lung.

Trenul non-stop numit internet, amestecat cu actualizări constante din rețelele sociale și alerte de știri de ultimă oră, te face să obișnuiești să scrii informații. Întreruperile constante și regulate ne învață creierul să iasă. Ca atare, de cele mai multe ori vom distruge trivia și puncte într-un post toate într-un efort de a schimba de creier.

În măsura în care Internetul este acest vast loc în care practic nu există limite, ar trebui să ne bucurăm de timpul offline și să folosim timpul pentru a citi mai multe bloguri tradiționale, cum ar fi cărți reale :-), Bucură-te!

Recomandat
Lasă Un Comentariu