Principal » general » Garmap Street Maps Demonstrat

Garmap Street Maps Demonstrat

general : Garmap Street Maps Demonstrat

Membrii echipei MobilityNigeria s-au aflat la baza Opebi a JEJ Engineering, reprezentanții țării pentru Garmap for Mobile, o aplicație de navigație cu hărți stradale din Nigeria. Yomi a scris o știre despre introducerea Garmap for Mobile în Nigeria.

Unul dintre cele mai importante momente ale vizitei noastre a fost demonstrarea aplicației de navigație pe un smartphone pe bază de Symbian. Impresiile inițiale ale aplicației, bazate pe timpul petrecut cu ei, sunt bune.

În primul rând, am observat cât de simplu este ca aplicația să fie pusă în funcțiune pe telefon - un plus de mare pentru aplicație.

Următorul lucru despre care suntem deosebit de impresionați este interfața cu utilizatorul. Interfața cu utilizatorul, pentru timpul scurt pe care l-am petrecut cu aplicația părea intuitivă, dar vom da verdictul nostru final pe care l-am luat după ritmul său de utilizare în viața reală. Un lucru este sigur, Garmap pentru mobil are o mulțime de bomboane ochi.

Aplicația a fost blocată ușor în poziția noastră. De asemenea, am testat punctele de interes (POI-uri) în cadrul aplicației și am livrat-o fără stres, identificând restaurante, hoteluri din toate zonele Opebi și Maryland.

În acest moment este demn de menționat faptul că JEJ Engineering a decis să trimită MobilityNigeria o copie completă a aplicației lor de stradă pentru a le revizui.

Trebuie să spun că acest gest este lăudabil și așteptăm cu nerăbdare să avem mai mulți dezvoltatori de aplicații mobile și producătorii să împrumute o frunză de la JEJ Engineering / Garmap.

Recenzia noastră (cu poze și videoclipuri) va fi de îndată ce vom obține copia de revizuire ne-a promis și a pus-o prin pașii săi.

De asemenea, citiți: VLC pentru Android aduce o nouă actualizare cu îmbunătățiri
Recomandat
Lasă Un Comentariu