Principal » general » Garmap pentru mobil impresioneaza

Garmap pentru mobil impresioneaza

general : Garmap pentru mobil impresioneaza

Ieri, o sâmbătă, a fost o zi agitată pentru mine. Ca șofer neoficial de familie (și soția mea conduce prea), a fost sarcina mea onorabilă să ne luăm pe toți în jurul Lagosului, de la Ilupeju la Surulere până la Gbagada spre Omole. Arăta ca o zi promițătoare.

De asemenea, arăta ca o bună ocazie de a încerca aplicația populară de navigație mobilă, Garmap for Mobile.

A dat-o? Impresionant! În timp ce eram familiar cu majoritatea locurilor la care ne-am dus ieri, această familiaritate a ajutat, de asemenea, la evaluarea cât de detaliată și exactă a Garmap. Crede-mă când spun că Garmap oferă direcții precise.

Chiar mai bine, am observat că Garmap calculează cele mai directe trasee posibile, menținându-vă cât mai mult posibil pe drumurile majore. În acest fel, este dificil să te pierzi. Dacă faceți o întoarcere greșită, Garmap vă recalculează traseul și vă oferă un nou set de instrucțiuni pentru a ajunge la destinație.

În plus, ghidarea vocală era atât de bună încât nu aveam nevoie să mă uit la afișarea telefonului. Garmap este atât de precis încât oferă instrucțiuni pentru ieșirea sau introducerea benzilor de serviciu pe punct! Am avut un gust de acest lucru de câteva ori de-a lungul drumului Ikorodu.

Era o locație pe care nu o înțelegeam prea bine la Surulere, dar Garmap sa dovedit a fi eficientă, ne-a pilotat fără efort prin gangsteri și străzi laterale. Tot ce trebuia să fac era să introduc adresa de pe stradă și să caut. Garmap ne-a dus la destinație frumos.

Soția mea, care nu este chiar o persoană de telefonie mobilă, este încântată. Îi spune tuturor cât de minunată este această aplicație. Ca cineva implicat în marketing pentru angajatorii ei, crede că Garmap pentru mobil este un must-have pentru cei care sunt în mod constant în mișcare. Sunt de acord. Oh, și ea deja caută să-și înlocuiască dumbphone cu un smartphone S60, astfel încât să poată folosi Garmap.

De asemenea, citiți: Cum să faceți Airtel Modem mai rapid [Umor]

Apropo, Alireta oferă gratuit o aplicație Garmap pentru mobil (licență completă) dacă cumperi un smartphone S60 sau Windows Mobile de la ei. Sunați la 08084391076 dacă sunteți interesat (ă). Alireta Mobile este un serviciu de livrare și vă va livra comanda la domiciliu sau birou în aceeași zi sau în decurs de 24 de ore, în funcție de momentul în care plasați comanda.

Găsirea punctelor de interes funcționează prea bine. Indiferent dacă este un centru de alimentare cu alimente, o stație de carburant, o instituție de învățământ sau o organizație religioasă, aplicația vă prezintă o listă cu astfel de puncte în apropierea dvs. - și aceasta poate include chiar și cele care se află la 500 km distanță de dvs.

Dacă trebuie să găsiți în mod regulat în jurul orașului Lagos și în alte orașe mari din Nigeria, este opinia mea informată că nu puteți merge prost la Garmap for Mobile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu