Principal » general » Game Changer: Google achiziționează Motorola Mobility

Game Changer: Google achiziționează Motorola Mobility

general : Game Changer: Google achiziționează Motorola Mobility

Industria de telefonie mobilă este atât de volatilă și dinamică încât din când în când un jucător aruncă ceva care schimbă terenul. Exact acest lucru a făcut Google cu achiziționarea unui furnizor de smartphone-uri Motorola Mobility pentru 12, 5 miliarde de dolari.

Doamnelor și domnilor, asta schimbă totul. Din nou.

Iată un extras din anunțul lui Larry Page pe blogul oficial Google:

Această achiziție nu va schimba angajamentul nostru de a rula Android ca o platformă deschisă. Motorola va rămâne licențiat de Android și Android va rămâne deschis. Vom rula Motorola ca o afacere separată. Mulți parteneri hardware au contribuit la succesul Android și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu toți pentru a oferi experiențe remarcabile ale utilizatorilor.

Combinația dintre Google și Motorola nu numai că va suprasolicita Android, dar va spori și concurența și va oferi consumatorilor o accelerare a inovării, o alegere mai mare și experiențe minunate ale utilizatorilor.

În cele din urmă, Google se alătură clubului exclusiv de companii care controlează atât software-ul, cât și hard-ul hardware-ului. Altele includ Apple (iOS), RIM (Blackberry), Samsung (Bada) și HP (WebOS). Nokia, care au făcut parte din acest club până în prezent cu Symbian, părăsesc de fapt clubul cu dumpingul lor de Symbian și Meego în favoarea WindowsPhone.

Întrebări

Nokia a făcut alegerea potrivită pentru a renunța la controlul final al software-ului?

Cum vor răspunde ceilalți licențiatori Android? HTC? Samsung? LG? Sony Ericsson?

Dacă acesta este viitorul și bănuiesc că este într-o mare măsură, atunci ar trebui să așteptăm cu adevărat o achiziție Microsoft de la Microsoft într-o zi? Blasfemie? Poate. Dar, la fel ca Nokia, Motorola a fost odată cel mai mare furnizor de telefonie mobilă din lume. Cine s-ar fi gândit că într-o zi s-ar termina în buzunarele Google?

De asemenea, citiți: Comerțul în BlackBerry pentru un Smartphone Samsung

Între timp, Android este singura platformă mobilă în care dezvoltatorul are acum control hardware, precum și licențiatori. Toate celelalte lucruri fiind egale, aceasta ar însemna zile mai bune pentru sistemul de operare Android - dacă ceilalți licențiatori nu intră în panică și nu încearcă să caute în altă parte. Și cine le-ar da vina dacă ar face asta?

Încă mă rătăcesc de șocul acestei știri. Ajută-mă, cineva!

Citiți declarația oficială: Supercharging Android: Google să achiziționeze Motorola Mobility

Recomandat
Lasă Un Comentariu