Principal » general » Galerie: Sony Xperia P

Galerie: Sony Xperia P

general : Galerie: Sony Xperia P

Mi se pare Sony Xperia P un smartphone frumos proiectat. Mărimea este potrivită pentru utilizarea cu o singură mână, fără ca afișajul să fie prea mic (4, 0 țoli). Corpul este plastic, dar nu se simte sau arata ieftin. P este, de asemenea, destul de ușoară, cu o durată de 120g. Unitatea de examinare aici este neagră.

Ecranul este destul de ascuțit și frumos pentru toate sarcinile - fie că este vorba de vizualizarea imaginilor și a videoclipurilor, fie de navigarea pe Web. Lumina soarelui este foarte bună. Mult mai bine decât ceea ce se obține pe Samsung Galaxy Nota II sau Nokia Lumia 610.

Banda orizontală transparentă sub afișaj este o atingere de clasă. Aici sunt localizate cele trei butoane standard Android, iar butoanele funcționează bine în ciuda acestei abordări unice.

Carcasa Xperia P este sigilată. Asta înseamnă că bateria nu poate fi scoasă. De asemenea, nu există slot pentru cartele microSD. Cu toate acestea, există un port HDMI în partea stângă, un port audio de 3, 5 mm în partea de sus și un buton de cameră hardware pe dreapta, alături de tastele de volum și de alimentare.

la spate este camera de 8 megapixeli, care are fotografii uimitoare in lumina buna. Cu toate acestea, până acum, opinia mea despre LED-ul flash este că este slab. Sub camera este eticheta NFC, astfel încât să nu uitați niciodată că acest smartphone Android de dimensiuni medii este activat cu NFC.

Acesta este un smartphone proiectat cu multă atenție la detalii. Voi publica mai multe articole despre Xperia P in uz zilnic. Cu toate acestea, pot spune deja că fanii Android ar trebui să plătească o gamă mai mare de gama Xperia, deoarece aceștia împachetează un dispozitiv de perete și, în unele cazuri, depășesc dispozitivele producătorilor concurenți. Urmeaza.

De asemenea, citiți: Xtouch E1 Specificații & Prețuri

Doamnelor și domnilor, Sony Xperia P.

Recomandat
Lasă Un Comentariu