Principal » general » Gadgeturi de pretutindeni; dar nu are putere să le perceapă

Gadgeturi de pretutindeni; dar nu are putere să le perceapă

general : Gadgeturi de pretutindeni;  dar nu are putere să le perceapă

Câteva săptămâni în urmă, așteptam cu nerăbdare sosirea noului meu copil bătătorit. Are totuși un an de vârstă, dar mă face mândru. Un prieten din Marea Britanie la ajutat să-l adopte. Are peste două săptămâni acum cu mine și nu a fost destul de norocos să fie complet încărcat până la 100% pentru mai mult de o dată. Nu vă gândiți prea mult - este un telefon HTC One (M7).

La sosire, a fost în plină acuratețe cu actualizarea KitKat deja făcută! El durează aproximativ 2 ore plus să fie încărcat la 100% din bateria plată. Nna, bărbați pentru cât timp va trebui să sufăr din mâinile acestor oameni de distribuție a energiei abilitate? Da; nu am experimentat două ore de alimentare cu energie într-o întindere în câteva săptămâni.

Am realizat că cele mai multe gadget-uri sunt acum fabricate pe bază reîncărcabilă - lampă reîncărcabilă, ventilator reîncărcabil, radio reîncărcabil, bec reîncărcabil, bancă de putere, invertor etc. Dar unde este chiar și puterea de a le reîncărca?

Am așteptat atât de nerăbdător pentru sosirea lui, dar aici este acum și nu pot să joc cu el așa cum vreau. Trebuie să cumpăr un generator din cauza noului meu copil? * scarpindu-mi capul *

Recomandat
Lasă Un Comentariu