Principal » general » Internetul complet este disponibil acum pentru abonații Zain Prepaid

Internetul complet este disponibil acum pentru abonații Zain Prepaid

general : Internetul complet este disponibil acum pentru abonații Zain Prepaid

Nu sunt sigur de ce, dar articolele despre Internetul mobil Zain sunt extrem de populare pe mobilitatea Nigeria. De fapt, primele două elemente din punctul de vedere al afișărilor de pe acest site sunt despre Zain Mobile Internet.

Poate, o parte din motivul pentru popularitatea lor poate fi atribuită evazivității serviciului de internet complet pe linii prepaid. De mult timp, politica oficială a lui Zain Nigeria este că doar abonații WAP sunt disponibili abonaților cu plată anticipată. Aceasta înseamnă că e-mailul POP3 / IMAP nu poate fi folosit, iar aplicațiile de mesagerie instantanee nu vor funcționa, printre altele. Vezi: De la Celtel la Zain; GPRS ulterior a fost restricționat, publicat în luna august a anului trecut.

La inceputul acestui an, am demonstrat ca, prin minimizarea imbunatatirii, e-mailul (POP / IMAP) functioneaza intr-adevar pe reteaua Zain (Zain Data lucreaza pe Telefoane pentru Web si Email). Dar aplicațiile IM nu au făcut-o.

Sâmbăta trecută, totuși, am primit un SMS de la Zain, în care am afirmat în parte:

Nou de la Zain! Navigare pe Internet, MMS și descărcări acum posibil pe telefonul tău!

Mi sa părut că Zain a făcut o regândire a politicii lor de a restrânge linii preplatite doar la accesul la WAP. Am avut ieri un timp liber și am zburat la cel mai apropiat loc de ieșire din Zain, unde am solicitat o rezervare completă la internet.

Mi sa spus că sistemul era problematic, dar tipul cu care am vorbit mi-a luat oricum detaliile. Am ajuns acasă în jurul orei 17:00. astăzi și câteva minute mai târziu, am primit o configurație SMS pe dispozitivul meu. Am salvat-o, am aruncat o privire și am văzut setările de internet complete.

În câteva minute, vorbeam pe Yahoo Messenger prin Slick, verificându-mi mailurile și făcând tot felul de lucruri. Fără trucuri. Doar drept în afara casetei.

Citeste si: Povestea adevarata a politiei: Un prieten in nevoie ...

Încă nu există nici EDGE, nici 3G la locația mea. Da; a lui brut. Acesta este Lagos, unde orice altă rețea cu funcții 3G are o acoperire aproape fără sudură.

Deci, este oficial. Internetul complet este disponibil acum pentru abonații preplătite din rețeaua Zain. Apropo, am primit un alt SMS care anunță că serviciul Blackberry este de asemenea disponibil acum pentru abonați cu plată anticipată.

Treceți la un centru Zain și specificați că doriți ca serviciul Internet complet să fie activat pe linia dvs. Apoi puteți uita despre utilizarea proxy-urilor pentru a putea naviga pe PC-ul dvs. Alternativ, trimiteți SMS-uri în format, "internet sonyericsson P910i", la 232 pentru a vă activa. Dacă nu funcționează, continuați să încercați.

Pentru cei care pot găsi setările de configurare a internetului Zain utile, aici sunt:

APN : internet.ng.zain.com
Nume de utilizator : internet
Parola : internet
IP / Proxy : Niciuna

Bine, Zain. Ai întârziat, dar hei, vom mai arunca o petrecere de bun venit! Și în timp ce suntem la el, vă rugăm să extindeți EDGE și acoperirea 3G mai mult vă rog .

Actualizare: Zain Internet Provisioning: O actualizare


Recomandat
Lasă Un Comentariu