Principal » general » Reducerea subvenției de combustibil Fallout: așteptați să plătiți mai mult

Reducerea subvenției de combustibil Fallout: așteptați să plătiți mai mult

general : Reducerea subvenției de combustibil Fallout: așteptați să plătiți mai mult

Abonații din domeniul telecomunicațiilor din Nigeria au fost informați să se aștepte să plătească mai mult ca urmare a recentei acțiuni de eliminare a subvențiilor de combustibil de către guvern.

Desigur, acest lucru este de așteptat.

Președintele ALTON (Asociația Operatorilor de Telecomunicații Licențiate din Nigeria), Gbenga Adebayo, a spus acest lucru:

"Motivul fiind că, deși nucleul puterii noastre este generat de utilizarea motorinei, toate celelalte servicii de suport depind de PMS.

"Prin urmare, odată cu creșterea costului PMS, se prevede că va afecta și costul de a face afaceri, ceea ce înseamnă că va afecta și costul operațiunilor de rețea".

Am trimis această linie de raționament cuiva doar ieri și ma închis. Dar acest lucru este simplu simț comun. Costul de a conduce orice afacere se ridică pur și simplu, chiar dacă această afacere nu depinde în mod direct de benzină.

De exemplu, operatorii de telecomunicații conduc autoturisme care ard benzină și, de asemenea, achiziționează de pe aceeași piață care va avea costuri spiraling din toate unghiurile. Cum pot fi afectate operațiunile lor?

vom vedea cum se desfasoara acest lucru. Dar gândiți-vă: toate câștigurile din ultimul an în ceea ce privește reducerile tarifare sunt pe cale să dispară prin această acțiune singulară a guvernului federal.

Spuneți-vă, dragi prieteni!

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu