Principal » general » De la caracteristicile crude până la experiența mare a utilizatorilor: Votul consumatorilor

De la caracteristicile crude până la experiența mare a utilizatorilor: Votul consumatorilor

general : De la caracteristicile crude până la experiența mare a utilizatorilor: Votul consumatorilor

Cu mulți ani în urmă, era suficient pentru consumatori ca un telefon să facă totul, inclusiv curățarea chiuvetei de bucătărie. Dar undeva de-a lungul liniei, ceva sa schimbat.

Ce sa schimbat a fost faptul că consumatorii au început să aprecieze valoarea unei interfețe lustruite și ușor de utilizat deasupra puterii și caracteristicilor brute. Și au votat cu banii lor de atunci.

Au dispărut zilele în care telefoanele pur și simplu au vândut pe baza a ceea ce puteau face. Acum se pare că a avut loc schimbarea de paradigmă și consumatorii spun: "Nu este vorba atât de ceea ce poate face telefonul, cât de plăcut este să folosiți telefonul".

În cazul în care încă vă îndoiți de acest lucru, iPhone-ul ar putea face mult mai puțin decât majoritatea telefoanelor din grupul său ar putea face. Pentru a striga cu voce tare, lipsesc câteva trăsături pe care milioane de utilizatori de telefoane le luaseră pentru anul acordat, în anul în afara. De ce ar vrea cineva să cumpere un astfel de telefon?

Surprinde! IPhone-ul a fost vândut la o rată incredibilă! De ce? Deși nu aveau mai multe caracteristici standard, experiența utilizatorului de pe iPhone nu este în prezent una pe cealaltă și consumatorii votează - cu banii lor.

Nu contează faptul că acest dispozitiv "rănit" costă de două ori mai mult decât multe alte telefoane care îl elimină din punct de vedere al caracteristicilor și capacităților brute.

Aceeași poveste se repetă în diferite grade cu ajutorul interfețelor Android, TouchWiz (Samsung) și TouchFLO 3D (HTC) și, ulterior, a interfețelor de utilizator S-Class (LG).

Doamnelor și domnilor, există o interfață cu utilizatorul și o revoluție a experienței utilizatorilor. Geeks poate argumenta specificațiile de la ziuă până la apusul soarelui, dar piața masivă se grăbește pentru experiențe de utilizare extraordinară pentru banii lor.

De asemenea, citiți: Furnizăm internet nelimitat, precum și acces la Netflix - WiFi.com.ng
Recomandat
Lasă Un Comentariu