Principal » general » De la Moto la HTC: Ce va fi diferit pentru Google de data aceasta?

De la Moto la HTC: Ce va fi diferit pentru Google de data aceasta?

general : De la Moto la HTC: Ce va fi diferit pentru Google de data aceasta?

Există rapoarte neconfirmate că Google, gigantul din spatele sistemului de operare Android, se află în faza finală de cumpărare a producătorului smartphone-urilor, HTC. Întrebarea pe care o întreb este: ce sa schimbat și ce ar face Google diferit de data aceasta? Să ne uităm la câteva fapte:

  1. În 2011, Google a achiziționat afacerea smartphone-urilor Motorola.
  2. Acest lucru a ridicat îngrijorarea în rândul producătorilor de smartphone-uri Android care au considerat că Google a devenit acum un concurent direct. Desigur, există unghiul care, în realitate, Google a achiziționat Motorola pentru brevete).
  3. Din acest motiv (și poate și alții), Google nu a împins smartphone-urile Motorola așa de tare cum ar fi posibil.
  4. Totul a fost spus și terminat, Google nu a reușit niciodată să lanseze Motorola profitabil.
  5. În 2014, Lenovo a luat Motorola Mobile din mâinile Google - la o mare pierdere pentru dezvoltatorul de sisteme Android.

Deci, achiziționarea de către Google a Motorola (cum ar fi achiziția de către Nokia a Nokia Mobile) sa încheiat cu o notă acută. Și trei ani mai târziu, se spune că Google se uită la cumpărarea HTC. Pentru ce? Din nou, pentru a împinge propriile sale Android Android smartphone-uri (citiți Pixel) ca un standard pentru alții să urmeze?

Dacă da, iată o altă întrebare: În toți anii în care Google deținea Motorola și în toți anii pe care i-au împins smartphone-urile Nexus și Pixel, câte producători de smartphone-uri și-au urmat conducerea? Nici unul. Zero.

Bine, să le oferim Nokia - noul HMD Nokia (sau este Nokia HMD?), Care a început în acest an. Oh, și Lenovo a făcut recent trecerea la stoc Android prea. Deci, în afară de noul Nokia și Lenovo, nimeni altcineva nu pare interesat să împingă telefoane cu Android Android. Toți ceilalți continuă să se îndrepte spre arome personalizate Android - chiar și cei care au început cu Android Android (citiți: TECNO, Infinix, UMIDIGI și mulți dintre ei). În final, fiecare producător dorește să iasă în evidență, iar OS este cel mai simplu mod de a face acest lucru.

De asemenea, citiți: Specificațiile HTC Desire 620

Noroc de la HTC

Deci, mult noroc la Google cu HTC de data aceasta, dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate și afacerea se întâmplă. HTC are nevoie de o astfel de salvare - au făcut pierderi de când Adam a mâncat merele în grădina Edenului.

HTC a redus costurile, a concediat personalul și a schimbat concentrarea, dar a continuat să înregistreze pierderi. Dar dacă antecedentele Google cu Motorola sunt ceva de trecut, nimic nu se va schimba pentru un HTC deținut de Google. Dar atunci, se întâmplă miracole.

Recomandat
Lasă Un Comentariu