Principal » general » Aplicația de alertă franceză privind teroarea, SAIP, este strălucită

Aplicația de alertă franceză privind teroarea, SAIP, este strălucită

general : Aplicația de alertă franceză privind teroarea, SAIP, este strălucită

Cel puțin, conceptul de aplicație este genial. Franța a dezvoltat o aplicație de alertă teroristă înaintea turneului de fotbal Euro 2016 Aplicația este numită SAIP, un acronim pentru sistemul de avertizare și informare a populației. Guvernul francez a dezvăluit că aplicația a fost dezvoltată după atacurile teroriste din noiembrie 2015 de la Paris.

Cum funcționează aplicația de alertă teroristă?

Folosind locația geografică, aplicația de alertă teroristă va alerta utilizatorii în apropierea unui atac terorist suspectat sau confirmat sau alt dezastru. Gandeste-te. Alerta instantanee pentru cât mai mulți oameni au instalat, astfel încât să poată ieși din apropiere. Nu au apeluri telefonice pentru a alege. Imaginați-vă câte persoane ar trebui să facă apeluri telefonice altfel. Da; SMS-ul ar fi, de asemenea, un mediu bun pentru a face acest lucru, mai ales dacă oamenii se află într-o zonă fără acces la internet.

Țările africane pot folosi acest model, dar poate și cu opțiunea SMS. Geo-localizați persoanele în zone potențiale de dezastru și le avertizați imediat prin SMS.

Sunteți în Franța pentru turneul Euro 2016? Descărcați SAIP pentru Android sau SAIP pentru iOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu