Principal » general » Free Upgrade pentru QuickOffice 6.0 disponibil pentru dispozitivele Nokia E-series

Free Upgrade pentru QuickOffice 6.0 disponibil pentru dispozitivele Nokia E-series

general : Free Upgrade pentru QuickOffice 6.0 disponibil pentru dispozitivele Nokia E-series

Mulțumită Symbian Guru pentru heads-up, toți proprietarii Nokia E51, E52, E55, E63, E71, E72, E75 și E90 pot actualiza acum aplicația QuickOffice la ultima versiune 6.0. Noua versiune are suport complet pentru vizualizarea, editarea și crearea documentelor Microsoft Office 2007, inclusiv Word, Excel și PowerPoint.

Actualizarea este disponibilă prin aplicația QuickOffice de pe telefon. Lansați aplicația și accesați zona Manager rapid pentru a iniția actualizarea.

Am putut descărca cu succes un upgrade pentru E51 cu mine.

Dacă dețineți un dispozitiv din seria E, continuați și descărcați imediat actualizarea gratuită.

Iată comunicatul oficial de presă:

Quickoffice® oferă actualizări gratuite pentru selectarea dispozitivelor Nokia® Eseries

Ultima versiune a suitei de software Quickoffice, de vizualizare și editare de birouri, disponibilă acum pentru descărcare prin intermediul portalului Quickmanager ™

Microsoft a anunțat că va oferi upgrade-uri gratuite la cea mai recentă versiune Quickoffice pentru utilizatorii de pe anumite telefoane Nokia Eseries. În prezent, acest program include modelele Nokia E51, E52, E55, E63, E66, E71 (cu excepția modelelor AT & T E71x), E72, E75 și E90.

Începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor de mai sus pot descărca Quickoffice 6 ca upgrade gratuit prin Quickmanager®, dispozitivul Quickoffice pe dispozitiv, portal de e-commerce. Quickoffice 6 include funcții avansate de vizualizare și editare a documentelor Microsoft Office 2007, suport pentru fișiere ZIP, gestionarea fișierelor protejate prin parolă, vizualizarea graficelor Excel 2007 și îmbunătățiri multiple de utilizare. Actualizările ulterioare ale software-ului lansate de Quickoffice pentru aceste dispozitive selectate vor fi disponibile și în mod continuu, inclusiv suport pentru formatul PowerPoint 2007. Quickoffice 6 va fi inițial disponibil numai în limba engleză și o actualizare complet localizată va urma în viitorul apropiat.

"Prin intermediul parteneriatului nostru de lungă durată cu Nokia, majoritatea utilizatorilor S60 au beneficiat deja de primirea Quickoffice pe dispozitivele lor, ca parte a firmware-ului inițial al telefonului, oferind utilizatorilor funcții esențiale de vizualizare și editare a documentelor Office", a declarat Gregg Fiddes, parteneriate strategice pentru Quickoffice. "Recent, am colaborat cu Nokia pentru a oferi acestor utilizatori S60 o modalitate ușoară și sigură de a actualiza software-ul Quickoffice. Acum, prin intermediul Quickmanager, pot accesa cu ușurință cea mai recentă versiune și pot începe să utilizeze aceste îmbunătățiri noi și îmbunătățiri ale caracteristicilor pe care le-am dezvoltat ".

Pentru a vă abona la un flux RSS al tuturor știrilor din Quickoffice, accesați //www.lewiswire.com/us/lewiswire/Quickoffice/c/117 și faceți clic pe Abonare. Pentru a vă înscrie pentru Webinars de la Quickoffice pentru a afla ultimele actualizări ale produsului, vizitați //www.quickoffice.com/webinars/.

Despre Quickoffice
Quickoffice este lider mondial în furnizarea de software și soluții de productivitate pentru dispozitive mobile pentru dispozitive mobile. Suita de produse robustă a companiei include suita de birouri inteligente pentru smartphone-uri, Quickoffice® Premier, infrastructura STS (Transformation Solution) și Bitflash® Rich Media Engine. Quickoffice Premier este o aplicație smartphone premiată care oferă vizualizarea și editarea nativă a documentelor Microsoft® Office în peste 47 de limbi. Software-ul este livrat ca soluție pe dispozitiv pentru zeci de milioane de dispozitive smartphone pe an. Infrastructura client / server CTS oferă acces optimizat în rețea, oricând, oriunde, la conținut digital și vizualizare înaltă a unui astfel de conținut. Motorul Bitflash Rich Media este cel mai bine dezvoltat motor SVG-T din industrie, oferind experiențe bogate de utilizare a dispozitivelor mobile de peste 300M în întreaga lume. Platformele acceptate de Quickoffice includ Symbian®, Palm®, Blackberry®, iPhone® și Android. Privată, Quickoffice Inc. are sediul în Dallas, cu birouri în Londra, Ottawa și Sankt Petersburg, Rusia.

Mai multe informații sunt disponibile la www.quickoffice.com, twitter.com/quickoffice și pe Facebook: //www.facebook.com/pages/Quickoffice/80930822730

Apăsați Contact pentru Quickoffice:
Katie Eakins / Amy Robinson
LEWIS PR pentru Quickoffice
619-677-2700
[email protected]

Quickoffice este o marcă înregistrată a Quickoffice, Inc. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu