Principal » general » Trucuri gratuite de navigare pe rețelele mobile

Trucuri gratuite de navigare pe rețelele mobile

general : Trucuri gratuite de navigare pe rețelele mobile

Oricine este familiarizat cu terenul de internet mobil din Nigeria trebuie să fie deja conștient de numeroasele trucuri gratuite de navigare aflate în circulație.

A început cu inocenți ani în urmă, când unul sau doi indivizi se împiedică pe o portiță în setările uneia sau mai multor rețele GSM și pur și simplu se călăuzește pe asta pentru a se bucura de conexiunea gratuită la internet a acestor lacune. Ulterior, sa dezvoltat într-o vânătoare deliberată și elaborată pentru aceste lacune, iar astăzi este o industrie masivă. Luați o excursie la Nairaland.com pentru a arăta cât de răspândit și profund acest fenomen a devenit.

Se pare că "vânătorii de recompense" găsesc o nouă portiță de îndată ce unul existent este blocat de oricare dintre operatorii în cauză. Când sunt contestați, vânătorii de recompense indică "tarife ridicate la internet" sau "nedreptate ale operatorilor" ca justificare pentru acțiunile lor. Voi lăsa acest subiect între ei și operatorii de rețea.

Cu toate acestea, nu mă pot uita, însă, cât de neproductivă este atitudinea multora dintre dependenții de navigare liberi. Unul ar avea totuși că accesul la utilizarea gratuită a internetului ar încuraja abonații să profite de resursele imense ale internetului pentru dezvoltarea proprie. Dar majoritatea par a pierde doar privilegiul cu privire la descărcări, mesagerie instantanee, rețele sociale și mesaje personale. În timp ce sunt sigur că ar exista câțiva utilizatori sensibili care pun accesul liber la scopuri de dezvoltare de sine, academică și economică, în mare parte o mare parte din navigarea gratuită este adesea activitate fără valoare.

Ani de navigare gratuită, și foarte puțin pentru a arăta pentru ea. Rușine, pentru o țară care are nevoie de multă dezvoltare.

De asemenea, citiți: Nokia N900 primește Android 2.2 (Froyo) înaintea multor droizii
Recomandat
Lasă Un Comentariu