Principal » general » Patru avantaje ale sistemului de operare Android pe iOS

Patru avantaje ale sistemului de operare Android pe iOS

general : Patru avantaje ale sistemului de operare Android pe iOS


Trebuie să spun în avans că fiecare sistem de operare are un punct de vânzare unic (USP). Unul face unele lucruri mai bune decât celelalte. Din punctul meu de vedere, mai jos sunt patru caracteristici ale platformei Android pe iOS:

  • Buget conștient: De la sosirea sistemului de operare Android, mulți oameni au fost privilegiați să poarte un smartphone. Imaginați-vă un smartphone care vinde la un preț de până la 10.000 de naira. Numai Android a oferit această oportunitate până acum. Vă rugăm să citiți postul meu anterior, pentru a fi sigur de dispozitivul Android la care mă refer. Pe de altă parte, cel mai ieftin dispozitiv iOS costă cu mult peste 10.000 de naira. În afară de aceasta, în ultima vreme am auzit atât de mulți producători care anunțau dispozitivele Android cu costuri reduse (multe dintre ele costând în jur de 100 $).
  • Ecran de pornire: această caracteristică face Android foarte minunat pentru mine. Toate dispozitivele Android au un ecran de pornire personalizabil. Oferă informații direct prin widget-uri. Aceasta implică faptul că nu este nevoie să lansați aplicația înainte de a putea avea acces la unele dintre informațiile pe care le furnizează. Luați, de exemplu, un widget Facebook pe dispozitivul meu, pe care l-am adăugat la ecranul inițial. Cu aceasta, nu trebuie să lansez aplicația pentru a obține actualizări Facebook. Tot ce trebuie să fac este să navighez înapoi Acasă și să-mi surprind actualizările. Această caracteristică lipsește pe iOS.
  • Notificări: Un alt avantaj avantajos al platformei Android pe iOS are de a face cu afișarea notificărilor. Adroid vă oferă o bară de notificare pe ecranul de sus. Această bară poate fi trasă în jos pentru a avea acces la mai multe detalii. Notificările iOS nu sunt la fel de superbe, deoarece afișează nativ notificări prin ferestre de tip pop-up. Acest lucru este setat să se schimbe în iOS5, deși, astfel încât nu va fi un avantaj pentru mult timp.
  • Alegerea hardware: În afară de multe dintre avantajele minunate ale sistemului de operare, Android oferă fanbase sale o gamă largă de echipamente hardware pentru o gamă largă de producători. Aceasta înseamnă că există un sistem Android pentru toate tipurile - touchscreen-only, QWERTY candybar și slider QWERTY. În ceea ce privește iOS, touchscreen-ul său numai, și spunând nu hardware-ul Apple înseamnă la revedere complet iOS.
De asemenea, se citește: Patru echipe pentru semifinale de la Etisalat FC Barcelona U-17 Tourney
Recomandat
Lasă Un Comentariu