Principal » general » Fondator al discuțiilor Topcheck Asigurări de mașini online în Nigeria

Fondator al discuțiilor Topcheck Asigurări de mașini online în Nigeria

general : Fondator al discuțiilor Topcheck Asigurări de mașini online în Nigeria

În această săptămână, fondatorul TopCheck.com.ng, dl. Thomas Pilar, a stat cu Roberta la Media Fuse Bar pentru a vorbi despre Startup, agentul de asigurare online format dintr-o echipă de antreprenori cu experiență pe Internet care au încheiat un parteneriat cu Colenson Brokers Nigeria.

Thomas, care a lucrat anterior cu Google, Rocket Internet și PriceWaterHouse înainte de a înființa Topcheck, a subliniat avantajele utilizării site-ului de comparare a asigurărilor. El a comunicat despre modul în care Topcheck a colaborat cu NAICOM pentru a lupta împotriva unor politici false și a comunicat Forței de Poliție din Nigeria, astfel încât în ​​5 minute să puteți obține documentele de asigurare cu licență pentru a le prezenta agențiilor de aplicare a legii dacă sunt oprite pe drum.

Și partea dulce, a spus el că sunt încă locuri vacante pentru a fi umplut. Toate acestea și mai mult pe episodul din această săptămână din Show Break Digit. A fost o conversație extraordinară pe care am avut-o. Bucură-te de ea.


Recomandat
Lasă Un Comentariu