Principal » general » Urmați Cupa Mondială pe mobil

Urmați Cupa Mondială pe mobil

general : Urmați Cupa Mondială pe mobil

Cupa Mondială 2010 a FIFA este aici și este prima dată când acest eveniment prestigios se desfășoară pe continentul african. Nigeria este o națiune iubitoare de fotbal și cea mai mare piață a continentului.

Ca atare, m-am gândit că ar fi atât amuzant cât și informativ să punem împreună o listă de freeware disponibil, care ajută utilizatorii mobili să urmeze Cupa Mondială FIFA 2010 în Africa de Sud.

Iată lista mea rapidă:
BlackBerry - Găsiți și urmați SA
Rămâneți la curent cu cele mai recente scoruri, știri și orare, precum și alegerea în cunoștință de cauză a hotelului, a restaurantelor, a transporturilor și a altor servicii în timpul Cupei Mondiale.

Descărcați de pe BlackBerry AppWorld

Maemo & Symbian S60 5-a - Pelota Widget
Pelota este un widget pentru dispozitivele Nokia N900 și Symbian 5, care afișează starea live a FIFA World Cup South Africa 2010. Cu ajutorul căreia putem cunoaște scorurile actuale ale meciului care se întâmplă. Fiecare gol care se întâmplă, un semnal sonor și vibrații vă indică un obiectiv.

- Descărcați în N900
- Descărcați pentru Symbian S60 v5

iOS - ESPN FIFA World Cup 2010 App pentru iPhone
Aceasta este o aplicație gratuită care vă va permite să selectați echipa preferată din lista de opțiuni de pe ecranul de start. Veți fi apoi la curent cu toate cele mai recente informații legate de echipa respectivă, inclusiv un buletin de știri live în partea de jos a ecranului.

Descărcați de pe iTunes

Windows Mobile - Cupa Mondială 2010 pentru Windows Mobile

Accesați informații detaliate despre toate cele 64 de meciuri care pot fi vizionate în funcție de grup, dată sau scenă. Pozițiile celor 32 de echipe din fiecare grup. 8 Detaliile grupului și diagrama Play-off.

De asemenea, citiți: Nokia Asha 501 unboxing & preview

Compatibil cu dispozitivele touchscreen Windows Mobile Pocket PC 5, 6, 6.1 și necesită .NET Compact Framework 3.5

- Descărcați de pe site-ul dezvoltatorului
- Descărcare mobilă prietenoasă

Android - 2010 Cupa Mondială cerere pe Android
Vedeți programul, calendarul în ora locală, memento, scorurile meciurilor în timp real, statisticile echipei, comentariile și știrile din Cupa Mondială de FIFA din Africa de Sud pe telefoanele dvs. mobile cu aplicația Cupa Mondială 2010 pe Android.

Descărcați din Android Market. Numele pachetului: com.luke.worldcup2010

Din păcate, nu am putut găsi aplicații pentru utilizatorii java / j2ME și Symbian S60 v3. Dacă știți ceva, vă rugăm să postați în secțiunea comentarii. Lista de mai sus nu este în nici un caz exhaustivă. Dacă știți despre alte aplicații care îi pot ajuta pe utilizatorii Android, BlackBerry, Maemo, iOS, Symbian și Windows Mobile să rămână în fruntea știrilor și informațiilor din forumul mundial, postați-l!

Recomandat
Lasă Un Comentariu