Principal » general » Fix: AppWorld nu lucrează la BlackBerry 9300 3G

Fix: AppWorld nu lucrează la BlackBerry 9300 3G

general : Fix: AppWorld nu lucrează la BlackBerry 9300 3G

Un membru al echipei de mobilitate din Nigeria a obținut recent o curbă 3G Blackberry 99300 3G. Încercând cum am făcut, nu am putut găsi pictograma BlackBerry AppWorld pe dispozitiv. Pentru a face lucrurile mai rau, ori de cate ori am incercat sa descarcam si sa instalam AppWorld pe 9300, am primit eroarea, " dispozitivul nu este suportat ".

În cele din urmă, am ajuns la concluzia că unele dispozitive Blackberry nu acceptă aplicația BlackBerry AppWorld - curba 3G 9300 fiind un caz în acest moment.

Cu toate acestea, un urmaș pe Twitter, @ cafeduluv, a trimis în următorul sfat:

@mobilityblog În sfârșit, am aflat cum să instalați lumea aplicațiilor pe 9300. Trebuie să dezinstalați aplicația AppWorld 1.0 (care nu apare pe ecranul dvs. inițial) accesând opțiunea - Aplicații - selectați "Addon" din lista derulantă. Veți vedea o listă a tuturor addon-urilor, inclusiv AppWorld. Ștergeți / dezinstalați, apoi reporniți.

Sfatul a funcționat? Da; a facut. În câteva minute, am instalat aplicația AppWorld și rulează pe curba noastră 3G 9300. Desigur, am decis să împărtășim.

În principiu, ștergeți versiunea mai veche, instalată și instalați o versiune mai nouă în locul acesteia. Dacă aveți un dispozitiv Blackberry și nu puteți găsi sau instala AppWorld pe el, urmați doar acest sfat.

Sfat de hat la: @cafedeluv

Recomandat
Lasă Un Comentariu