Principal » general » Primul smartphone mondial pentru rețelele mobile din lumea a treia

Primul smartphone mondial pentru rețelele mobile din lumea a treia

general : Primul smartphone mondial pentru rețelele mobile din lumea a treia

Dameon D. Welch-Abernathy, AKA PhoneBoy, este un cunoscător de telefon mobil ca mine și specialist în securitatea informației. El este unul dintre puținii oameni care de fapt au sens atunci când vorbesc despre platforme și dispozitive mobile.

Am dat peste câteva din gândurile sale despre telefoanele mobile din țările în curs de dezvoltare ieri. Aici sunt pentru dvs.:

Nu numai că prețul trebuie să coboare, dar telefoanele trebuie să fie mai puțin deranjante în privința utilizării datelor.

Telefoanele, serviciile și aplicațiile trebuie să fie optimizate pentru utilizarea la o lățime de bandă redusă. Telefoanele curente nu sunt.

Prefer dispozitivele mele Symbian mai vechi când sunt în afara Statelor Unite, deoarece nu sunt conectate în mod constant și lățime de bandă redusă.

Este un motiv pentru care cred că dispozitivele Nokia Asha sunt convingătoare. Acestea sunt concepute pentru utilizarea la o lățime de bandă redusă.

Fără îndoială iOS are aplicații mai bune, dar dispozitivele Apple nu sunt ieftine și utilizează o mulțime de date.

Compania care poate construi primul smartphone mondial pentru o rețea mobilă din lumea a treia va primi următorii miliarde de utilizatori.

Există destui bani care trebuie făcuți la limita inferioară. E vorba de volum.

Practic, este același lucru pe care îl repet. Care producător va clopotească pisica? Cine va livra un smartphone care nu este putere și date foame și la un preț bun?

Symbian a fost standardul pentru asta. BlackBerry îndeplinește unele dintre cerințe și nu reușește la alții. IPhone? Duh.

Da; avem N20, 000 smartphone-uri Android, dar nu reușesc la date și la consumul de energie și sunt teribile la performanță. Android este prea mult de un porc de resurse pentru a gestiona RAM și CPU-uri mici bine.

De asemenea, citiți: Cele mai bune browsere Android din 2016

Telefoanele Nokia Asha se apropie, dar nu reușesc pentru simplul motiv că nu sunt smartphone-uri.

Dameon a reiterat, de asemenea, ceva pe care l-am împins aici: banii sunt întotdeauna în numere, iar numerele sunt întotdeauna la baza piramidei. Producătorii care obțin această regulă drept concept. Nokia a condus mai mult de un deceniu din cauza asta. Samsung rulează acum din același motiv. Dansul foarte scurt al iPhone-ului din partea de sus a fost doar un dans foarte scurt.

Când vom primi un smartphone mondial, conceput pentru rețele și utilizatori din lumea a treia? Și de la cine?

PS : Am urmat PhoneBoy pe Twitter. Ar trebui să fii și tu!

Recomandat
Lasă Un Comentariu