Principal » general » Primele universități, acum biserici, interzicerea utilizării dispozitivelor mobile

Primele universități, acum biserici, interzicerea utilizării dispozitivelor mobile

general : Primele universități, acum biserici, interzicerea utilizării dispozitivelor mobile

Dacă am cronologia corectă, era o presupusă cetate a învățământului superior care a interzis prima utilizare a telefoanelor mobile în campusul ei. Ca și cum nu ar fi fost destul de rău ca un mediu universitar să fi fost efectiv transformat într-o școală secundară glorificată, se pare că este rândul locurilor de cult pentru a oferi dispozitivelor mobile și degetul mijlociu.

Știrile spun că una dintre cele mai mari denominațiuni creștine din țară a interzis utilizarea "iPads". Consider că "iPads" există o referire generală la tablete în general. Membrii Bisericii se presupune că folosesc dispozitivele lor "pentru a naviga pe internet, printre altele, în biserică". Dacă este adevărat, biserica ar putea interzice și utilizarea telefoanelor mobile, deoarece le pot asigura că membrii îi folosesc pe aceștia pentru a naviga pe internet, tweet și actualiza Facebook și în biserică.

Iată-mă: nu te poți lupta cu progresul. Această nouă vârstă conectată este un progres și, asemenea tuturor progreselor, vine cu provocările sale unice. Având în vedere că studenții și membrii bisericii navighează, tweetingul și încărcarea fotografiei pastorului frumos către Instagram în timpul serviciului este una dintre aceste provocări. În loc să-și închidă ușile la dispozitivele conectate, instituțiile educaționale și religioase trebuie să găsească o modalitate de a folosi această nouă realitate în beneficiul lor.

Aruncați o privire la istorie: nici o instituție publică nu a luptat vreodată de progres și a câștigat. Nici unul. Miroase cafeaua, băieți!

Recomandat
Lasă Un Comentariu