Principal » general » Primele semne ale deschiderii Android Market în Nigeria?

Primele semne ale deschiderii Android Market în Nigeria?

general : Primele semne ale deschiderii Android Market în Nigeria?

Pe data de 15 ianuarie a acestui an, Yomi a scris o piesă despre care eu personal cred că merită un premiu. El le-a spus, de fapt, producătorilor, dezvoltatorilor și altora care nu sprijină Nigeria să meargă la blazes. A fost o mișcare curajoasă și îndrăzneață și trebuie să spun că îl salut pe Yomi că a stat împotriva unor astfel de prostii.

Indiferent dacă credeți că deschiderea Blackberry AppWorld către Nigeria a fost direct legată de acest articol sau nu, este irelevantă. Faptul că a fost deschis după ce articolul a fost scris și Nigerienii sunt mai buni pentru asta.

Google Android Market este un alt sistem care a rămas parțial închis pentru Nigeria. Vedeți, în timp ce utilizatorii de dispozitive Android din Nigeria pot descărca aplicații gratuite de pe piață, aceștia nu pot cumpăra aplicații cu plată deoarece Nigeria nu se află pe lista țărilor acceptate.

Recent, totuși, am vizitat versiunea web a Android Market și am observat că nu numai că am putut să vizionez aplicații cu plată, că prețurile acelor aplicații au fost afișate în Naira, cu imaginea Naira afișată corect.

Desigur, încă nu am putut plăti pentru aplicații (am fost prezentat cu o pagină de plată PayPal când am făcut clic pentru a achiziționa, dar nu am un cont PayPal). Poate că oricare dintre fanii noștri de la Android, cu un cont PayPal, îi poate da o șansă?

Rețineți că trebuie să aveți un telefon Android asociat în prezent cu contul dvs. Market sau vi se va cere să vă conectați cu un cont diferit.

Putem lua acest lucru ca un semn de progres?

Recomandat
Lasă Un Comentariu