Principal » general » Prima regulă de afaceri: Nimeni nu este în tine pentru tine

Prima regulă de afaceri: Nimeni nu este în tine pentru tine

general : Prima regulă de afaceri: Nimeni nu este în tine pentru tine

Se poate suna extrem, dar este adevarul. Cineva a tweeted în această dimineață că prima regulă de afaceri este că nu ai încredere în nimeni. Sunt total de acord cu asta. Dar am ales să o reformulăm într-un mod mai practic:

Prima regulă de afaceri este că nimeni nu este în ea pentru tine sau pentru interesele tale. Este vorba despre ei și interesele lor.

Uitați de prostiile de PR ale companiilor, pe care toată lumea le cer, acționând în interesul dumneavoastră. Este vorba întotdeauna de a acționa în interesul lor. Persoane fizice, companii, organizații și țări. Este regula numărul unu al junglei.

Exemple
Ce are de-a face cu mobilul? Amintiți-vă cum dezvoltatorii terțe părți au inovat cu iOS, creează unele aplicații minunate și cum Apple sa întors și a mâncat brânza încorporând aceste caracteristici în iOS în sine? Ei bine, Apple a acționat numai în interesul propriu. Da; dezvoltatorii s-au bătut în spate. Pacat.

Țineți minte promisiunile Nokia despre Qt - și viitorul ei pe Belle și MeeGo? Dezvoltatorii s-au adunat la Qt și au rămas în buzunare atunci când Nokia a ajuns în pat cu Microsoft. Belle sa încins pe cruce. MeeGo sa înecat. Da; nu există dreptate în această lume.

Twitter a anunțat modificări în API-urile pentru dezvoltatori, iar lungul și cel mai scurt timp este faptul că a devenit mai dificil să fii dezvoltator de aplicații Twitter de la terți. De altfel, unii sugerează că ceea ce vrea să facă Twitter este să întrerupă utilizarea în întregime a aplicațiilor Twitter de la terțe părți.

De asemenea, citiți: Credincioșii conectați: Un loc de întâlnire pentru creștinii singuri

De ce? Gândiți-vă la veniturile obținute din anunțuri și toate acestea. Dacă se folosesc numai aplicațiile oficiale Twitter (și sunt disponibile pe aproape fiecare platformă acum), Twitter zâmbește la bancă. Twitter acționează numai în interesul propriu. Da; dezvoltatorii devin din nou înfundați în fund.

Nu este doar Twitter sau Apple. Este viață. Afacerea lui. Nimeni nu este în afaceri pentru tine. Este pentru ei, și ei vă vor îngădui numai atâta timp cât le servește interesele. Odată ce vă depășiți utilitatea într-o afacere, salut!

Ce lecții?
Indiferent dacă sunteți un dezvoltator de dispozitive mobile, un blogger, un furnizor VAS sau orice altă specializare pe care o oferiți, cu cât ați ajuns mai devreme la acest adevăr fundamental de afaceri, cu atât mai bine. Întreprinderile, organizațiile și indivizii vă judecă numai atâta timp cât le servește interesele. Nu este ca și cum le pasă, așa că nu mai trăiesc în paradisul unui nebun.

Spuneți după mine: "Nimeni nu este în afaceri pentru mine". Imprimați-l cu îndrăzneală și postați-l pe un perete în camera dvs. de strategie. Pregateste-ti planurile cu asta in minte. Învață să joci jocul. Într-o zi, s-ar putea să-ți salvezi fundul. Mulțumește-mi mai târziu.

Da; și să nu mai fii erou erou, și să începi să acționezi și în interesele tale .

Recomandat
Lasă Un Comentariu