Principal » general » Primele imagini ale modelului Hyundai Elantra GT 2018

Primele imagini ale modelului Hyundai Elantra GT 2018

general : Primele imagini ale modelului Hyundai Elantra GT 2018

Hyundai a anunțat încă o dată un alt vehicul elegant. Modelul 2018 Hyundai Elantra GT este rafinat cu modificări foarte pozitive. Lămpi noi, adânci, adăpate la capota lungă a lui, adaugă la frumusețea acestui hatchback. Noul drum este mai mic, mai larg și mai lung decât predecesorul său.

Vorbind de caracteristici, modelul 2018 Hyundai Elantra GT va oferi un motor de 2.0 litri cu patru cilindri. Aceasta va produce o putere de 162 CP, cu opțiuni pentru transmisia automată cu șase trepte sau cu șase trepte. Pe de altă parte, modelul Elantra GT Sport primește un motor cu patru cilindri de 1, 6 litri. Lovind 201 CP și cuplu de cuplu de 195 lb-ft.

În interior, utilizatorii primesc un nou ecran de 8, 0 inch, susținând un nou sistem de navigație cu hărți și date de trafic. Acesta include, de asemenea, suport pentru Apple CarPlay și Android Auto, precum și încărcarea fără fir a smartphone-urilor și controlul climei cu două zone. Bucurați-vă de câteva fotografii:

2018 Hyundai Elantra GT Fotografii

Există o mulțime de caracteristici de siguranță în acest vehicul: frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor, asistența la menținerea benzii de circulație, detectarea spot-urilor, alerta de trafic transversal spate și controlul croazierii adaptive. Modelul 2018 Hyundai Elantra GT va ajunge în magazine în această vară, cu un preț începând cu 20.000 $. Tu ce crezi?

Recomandat
Lasă Un Comentariu