Principal » general » Primul aspect: tableta Vantium m1

Primul aspect: tableta Vantium m1

general : Primul aspect: tableta Vantium m1

O unitate de revizuire a tabletei Vantium m1 a venit în mâinile mele ieri. The Vantium este o tabletă 3G cu Android, cu un ecran capacitiv de 7 inch. Acesta rulează pe un procesor de 1.5 GHz și este echipat cu memorie internă de 512 MB (RAM), memorie internă de 8 GB și slot pentru microSD, printre alte bunuri. Este important să menționăm că există și un port HDMI.

Unul dintre atributele sale remarcabile este suportul USB-on-the-go, care vă permite să conectați unitatea flash USB, precum și să utilizați un dongle USB pentru rețele GSM și CDMA. Frumos. Foarte frumos. Cu toate acestea, nu există Bluetooth aici. Îmi va fi dor de asta? Va trebui să așteptați recenzia mea detaliată.

Ecranul capacitiv este frumos. Rezoluția este de 800 × 480 pixeli. Există o baterie de 4000 mAh acolo. Datorită slotului SIM încorporat, m1 acceptă apeluri telefonice și SMS, precum și internet mobil GPRS, EDGE, 3G și 3.5G.

Ambalajul este foarte frumos și atractiv. În casetă sunt următoarele elemente:

  1. mini-cablu USB
  2. Adaptor USB
  3. Dispozitiv de încărcare cu gură
  4. Căști de 3, 5 mm
  5. Ghidul utilizatorului - unul foarte amplu, așa cum voi detalia în revistă

Calitatea construirii lui M1 este bună și până acum, pare a fi un obiect gadget promițător. Există o cameră de 2 megapixeli în spate. Există, de asemenea, o cameră de 0.3 megapixeli orientată spre față.

Alimentarea cu m1 vă oferă o foarte frumoasă secvență animată de pornire.

Modelul Vantium m1 rulează Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Suspecții obișnuiți sunt acolo, plus o mulțime de aplicații preinstalate.

Primele impresii au fost bune până acum. Ca întotdeauna, voi publica o revizuire după ce am folosit-o pentru o vreme.

De asemenea, citiți: Cum să opriți reînnoirea automată a planului de date Etisalat
Recomandat
Lasă Un Comentariu