Principal » general » Primele impresii - Nokia 808 PureView

Primele impresii - Nokia 808 PureView

general : Primele impresii - Nokia 808 PureView

Au trecut aproximativ 48 de ore de la apariția telefonului Nokia 808 PureView în mâinile mele. Unitatea mea este neagră, așa că, în principiu, ceea ce avem aici este o placă neagră, cu o umflatură în partea superioară a spatelui unde este localizată camera imensă de 41 de megapixeli. PureView 808 este tot plastic, dar din cauza greutății, se simte solid în mână. Acesta cântărește 169 gm. Venind de la un afișaj de 4, 7 inci HTC One X, afișajul de 4 inchi al telefonului PureView imediat arăta mic. E de înțeles.

Afişa
Ecranul AMOLED de 4 inchi are rezoluție de numai 360 x 640 pixeli, însă tehnologia ClearBlack a Nokia este atât de bună încât rezoluția redusă nu are impact asupra calității imaginii. Am un HTC One X (720 x 1280 pixeli) aici pentru a compara și am luat timp pentru a mări în aceleași imagini de pe ambele dispozitive pentru a avea o privire detaliată. Până acum, nu am dat nicio pixelare pe ecranul de rezoluție inferior al Nokia.

Actualizarea software-ului Nokia Belle Feature Pack 2
Actualizarea Nokia Belle FP2 mă aștepta când am fost conectat pentru prima oară pe 808 și am actualizat prompt. Acesta a fost un fișier de 15 MB Over-the-Air (OTA), și a fost făcut în cel mai scurt timp. Voi trece mai departe în detaliu despre sistemul de operare și interfața cu utilizatorul într-o revizuire adecvată. Cu toate acestea, deocamdată, The 808 rulează fără probleme și interfața cu utilizatorul este destul de drăguță și actualizată.

Transferarea contactelor, a corespondenței și a calendarului
Oricum, am ajuns la setarea pentru utilizare 808. Primul pas pentru mine cu orice dispozitiv nou este întotdeauna să-mi primesc mailurile, contactele și calendarul de funcționare. Configurarea Microsoft Exchange pentru a gestiona mailurile, contactele și calendarul meu pe 808 a fost plăcută. Totul din departamentul respectiv a funcționat așa cum ar fi trebuit și nu a dat probleme.

De asemenea, citiți: Win OUKITEL K6000 Plus în această #MobilityGiveaway

Aplicatiile mele
Următoarea fază a soluționării cu 808 a fost să o punem în funcțiune ca smartphone zilnic. Asta înseamnă că trebuie să fie disponibile aplicații pentru serviciile și activitățile mele esențiale. Aici a fost luată decizia dacă aș putea lua în considerare adoptarea modelului 808 ca șofer zilnic sau nu. Iată aplicațiile din acea categorie și pe care le rulez acum pe unitatea mea:

Email: Built-in
WordPress: CutePress
Twitter: Tweetian
LinkedIn: aplicație oficială
Dicționar: Built-in. Română
WhatsApp: Aplicația oficială
DropBox: CuteBox
Player muzical: Built-in
Web browser: Built-in
Camera: Built-in

Nu a fost nevoie de mult pentru a găsi și instala aplicațiile de mai sus, și într-un timp scurt, am fost în fluxul meu zilnic cu SIM-ul principal în interiorul Nokia 808.

Încărcarea Muzicii mele
Am o bibliotecă de muzică mobilă de peste 700 de melodii care trebuie să locuiască în smartphone-ul principal. Preluarea acestor fișiere la 808 a fost o briză. Am conectat-o ​​la netbook-ul meu printr-un cablu USB în modul USB și am copiat totul în câteva minute. Așa cum am vorbit deja, volumul și calitatea audio pe 808 sunt superbe și mult mai bune decât ceea ce oferă smartphone-ul meu actual, HTC One X.

Copierea oricăror tipuri de fișiere peste fișierele 808 la fel cum am copiat fișierele mele de muzică de mai sus. În plus, puteți utiliza un serviciu Cloud, cum ar fi DropBox, pentru a vă muta fișierele către și de pe dispozitiv.

Un smartphone de nișă
Cheia înțelegerii PureView 808 văd cum este comercializat ca un smartphone bazat pe cameră. Acesta nu este un dispozitiv principal. Nu este destinat utilizatorului mediu. Contrar imaginii pe care unii ar dori să o picteze, nu este destinată fotografilor profesioniști. Este destinat entuziaștilor de fotografie. Simplu.

Citiți și: Sporiți capacitatea de inteligență cu WhizApp

Ca pasionat de fotografie, această lucrare interesantă pare să satisfacă nevoile mele, dar numai la sfârșitul perioadei de revizuire pot fi sigură de asta.

concluzii
48 de ore nu este destul de lungă pentru a trage concluzii ferme despre un smartphone ambalat, cum ar fi Nokia 808, dar îmi place deja, deoarece nu a dezamăgit încă. Acesta a fost un început bun cu PureView 808, dar, ca întotdeauna, voi trece prin pașii săi de-a lungul unei perioade de timp înainte de a-mi lua concluziile finale despre el.

Între timp, merg la o petrecere împreună cu acest copil în acest weekend și, sperăm, vă pot aduce niște fotografii minunate cu Xenon de oameni care au o explozie. Promite să fie distractiv!

Recomandat
Lasă Un Comentariu