Principal » general » Primul dispozitiv BlackBerry OS 6 - glisorul Torch 9800

Primul dispozitiv BlackBerry OS 6 - glisorul Torch 9800

general : Primul dispozitiv BlackBerry OS 6 - glisorul Torch 9800

RIM a anunțat primul smartphone BlackBerry OS 6, modelul Torch 9800. Dispozitivul este un telefon QWERTY cu glisor, cu un afișaj capacitiv cu ecran HVGA de 3.2 inch (480 x 360 pixeli).

De asemenea, RIM a aruncat un snapper de 5 megapixeli cu focalizare LED, HSDPA, Wifi, memorie interna de 4GB. Bineînțeles, super-browser-ul Webkit de la RIM va fi și acolo.

Torch 9800 va intra în vânzare în această lună. Din păcate, acest lucru va fi limitat la AT & T pentru moment. De asemenea, vom auzi că va fi disponibilă pe Vodafone în Marea Britanie la o dată nedezvăluită încă.

Aici, la MobilityNigeria, sperăm că partenerii noștri din Statele Unite, MyCricketPDA, pot obține o unitate peste noi în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să putem să-l luăm pentru o rotire.

Mulțumită lui Adewuyi Abiola pentru sfat!

Citiți mai multe de la TechRadar

Compatibilitate OS 6 cu smartphone-urile BlackBerry existente
În știri legate de aceasta, RIM a anunțat că va actualiza anumite dispozitive mai vechi cu OS6, astfel încât să poată profita de noul browser Webkit. Aceasta este o veste bună pentru proprietarii acestor dispozitive, deoarece actualizarea va schimba total experiența de navigare web a utilizatorilor. Dispozitivele calificate includ:

  1. Bold 9700
  2. Bold 9650
  3. Pearl 3G
Recomandat
Lasă Un Comentariu