Principal » general » Firmware Update pentru Samsung Galaxy Tab

Firmware Update pentru Samsung Galaxy Tab

general : Firmware Update pentru Samsung Galaxy Tab

În weekend, am actualizat cu succes firmware-ul de pe Samsung Galaxy Tab la cea mai recentă versiune. Nu, nu este versiunea Android 2.3 (Gingerbread). Știu că asta caută majoritatea proprietarilor Galaxy Tab. Din păcate, nu asta am primit.

Trebuie să spunem însă că actualizarea este una foarte binevenită. Ca obișnuință, de fiecare dată când conectăm Tablet-ul la computer și lansez Samsung Kies doar pentru a vedea dacă era disponibilă o actualizare pentru Tab. În seara zilei de duminică, după ce am conectat fila la computer, am primit o notificare care mi-a anunțat că era disponibilă o actualizare de firmware pentru tab-ul meu. Promptul mi-a arătat versiunea de firmware înainte de actualizare ca PDA: JJ1 / PHONE: JI4 / CSC: JK3 (ECT) și cea mai recentă versiune pentru a fi actualizată ca PDA: JM2 / CSC: JM5 (ECT).

Am făcut clic pe butonul de actualizare și am actualizat fila la cea mai recentă versiune. După ce tableta a făcut o repornire, primul lucru pe care l-am observat a fost că afișarea generală a Tabului era mai curată și mai fină. Culorile folosite în interfața de meniuri a diferitelor aplicații încorporate au fost făcute mai ușoare, ceea ce a făcut să se simtă ca și cum am interacționa cu un alt dispozitiv. Un alt aspect al îmbunătățirii vizuale care a venit cu actualizarea este văzut în tastatura QWERTY pe ecran.

Dincolo de produse cosmetice, actualizarea a adus funcționalitate suplimentară la fila Tab. Am observat imediat că o aplicație pentru calculator a venit cu actualizarea. Vedeți, Tabul nu a venit inițial cu un calculator (o omisiune care nu avea sens). De asemenea, Social Hub a fost adăugat la lista de caracteristici a Galaxy Tab, dar nu sunt sigur că nimeni nu o va folosi prea mult. Este o adăugare inutilă, în opinia mea. Aplicația de contact a primit atât un facelift cât și o funcționalitate adăugată care reduce numărul de pași necesari pentru a efectua un apel.

De asemenea, citiți: Actualizări privind planurile Nokia pentru Symbian

Ar fi fost minunat dacă acest lucru a fost pus în aplicare în toate aplicațiile. Este nevoie de prea mulți pași pentru a obține ceva de făcut în Android, și asta mă irită cel mai mult despre UI-ul Android.

După cum observ și alte modificări aduse de actualizare, vă voi spune cu siguranță. Între timp, Galaxy Tab se simte diferit, deși mi-ar fi plăcut să văd Gingerbread acum.

Recomandat
Lasă Un Comentariu