Principal » general » Sistemul de operare Firefox este mort

Sistemul de operare Firefox este mort

general : Sistemul de operare Firefox este mort

Rapoartele TechCrunch spun că Mozilla "a anunțat încetarea experimentelor sale cu smartphone-uri și a spus că va înceta să dezvolte și să vândă smartphone-uri de la OS Firefox" la un eveniment care a avut loc astăzi.

Potrivit raportului TechCrunch, Mozilla le-a oferit mai târziu și o declarație completă de la Ari Jaaksi, SVP Mozilla despre dispozitivele conectate:

"Suntem mândri de avantajele pe care Firefox OS le-a adăugat platformei Web și va continua să experimenteze experiența utilizatorilor pe toate dispozitivele conectate. Vom construi tot ceea ce facem ca un veritabil proiect open source, concentrat mai întâi pe experiența utilizatorului și construind instrumente care să permită dezvoltarea ecosistemului.

Sistemul de operare Firefox a dovedit flexibilitatea pe Web, scalarea de la smartphone-urile low-end până la televizoarele HD. Cu toate acestea, nu am reușit să oferim cea mai bună experiență de utilizare posibilă și, prin urmare, vom înceta să oferim telefoane inteligente pentru Firefox OS pe canalele de transport.

Vom împărtăși mai curând lucrările noastre și noi experimente pe alte dispozitive conectate în curând. "

Acolo îl aveți. Alta musca praful. Adieu, sistemul de operare Firefox.

Recomandat
Lasă Un Comentariu