Principal » recenzii generale » Fire Burning Bright: Revizuirea incendiilor Innjoo

Fire Burning Bright: Revizuirea incendiilor Innjoo

recenzii generale : Fire Burning Bright: Revizuirea incendiilor Innjoo

Lansat la un eveniment stralucitor acum cateva saptamani, Innjoo Fire a fost imbunatatit ca focul care arde cel mai stralucitor printre dispozitivele low-budget. Fără îndoială, acest dispozitiv este, fără îndoială, cel mai ieftin dispozitiv RAM de 2 GB de pe piață. Simpla menționare a prețului acestui dispozitiv vă poate face să vă întrebați. Există o captură? De ce atât de ieftin? Trebuie să cumpăr acest dispozitiv?

În primul rând, să ne uităm la principalele sale caracteristici:

 • Ecran de 5 inch, cu 960 × 540 pixeli (220 PPI).
 • Android 4.4 Kitkat cu InnOS 1.0.
 • Chipsetul MediaTek MT6592 cu procesor Quad-core de 1, 3 GHz și 2 GB de memorie RAM.
 • Cameră foto 5MP cu bliț LED, număr pixeli 2560 x 1920 pixeli și înregistrare video de 1080p.
 • Cameră foto de 5MP frontală, cu număr de pixeli 2560 x 1920 pixeli și înregistrare video 480p.
 • Spațiu complet de stocare de 16 GB (13 GB utilizabil).
 • Lumină de notificare strălucitoare.
 • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
 • Baterie de 2500 mAh.

Dezavantaje principale

 • Volum redus de volum.
 • Se încălzește la utilizare intensă cu încărcare.

Citiți detaliile detaliate detaliate despre Innjoo Fire, încrederele noastre Innjoo Fire și experiența Unboxing.
Hardware și proiectare

Innjoo Fire are o căptușeală metalică fină în jurul său, cu o carcasă plastică din spate, texturate, care oferă o aderență foarte bună. Butoanele de alimentare sunt în partea dreaptă în timp ce butoanele de volum sunt în stânga. Marginile sunt rotunjite. Telefonul arată frumos și nu arată deloc prețul. Cu lumină de notificare suplimentară, corpul și designul se potrivesc.

Software și afișare

Aici avem o rezoluție de 960 × 540 pixeli cu 220 ppi, ceea ce nu este deosebit de rău în ceea ce privește prețul. Luminozitatea luminii solare este slabă aici, ca și în cazul dispozitivelor cu prețuri similare. Innjoo Fire rulează Inn UI, care constă din lansatorul Inn și câteva aplicații Inn. Rularea versiunii Android 4.4 Kit Kat, software-ul a fost optimizat cu câteva caracteristici utile, cum ar fi ajustările pentru diferite fluxuri de volum, Double Tap to Wake și câteva alte funcții de control gest cool. Spațiul de stocare intern de 16 GB a fost complet împărțit cu 13 GB utilizabil, am verificat, de asemenea, să fim siguri că memoria RAM a fost efectiv de 2 GB (a se vedea captura de ecran).

De asemenea, citiți: VLC pentru Android aduce o nouă actualizare cu îmbunătățiri

aparat foto

Innjoo Fire vine cu o cameră foto de 5MP cu bliț și de asemenea 5MP în față. Camera din spate are imagini decente, atât în ​​locuri aprinse, cât și în locuri întunecate. Blițul este destul de bun pentru ceea ce merită, în timp ce aparatul de fotografiat selfie este clar de cristal, deși nu acoperă un unghi larg.

Multimedia

Difuzorul Innjoo Fire produce sunete la volum redus. Acesta a fost și cazul Innjoo One. Dacă vă interesează acest lucru, căutați un player muzical puternic cu egalizatoare sau instalați Viper4Android, sau mai bine rădăcină și bliț în Dolby Digital. Redarea video aici este în regulă, gestionând aproape fiecare format de fișier. De asemenea, a avut unghiuri bune de vizualizare.

Multitasking / Performanță

Innjoo Fire vine cu un procesor quad core de 1.3GHz. Aplicațiile rulează destul de neted cum ar fi telefoanele Android cu specificații similare. Acum, aici este partea bună, acest tip se ocupă de multitasking ca un șef - aplicațiile nu vă vor închide niciodată. Deschideți 5, 6, 7 aplicații minimalizați toate, reveniți și toate sunt încă acolo așa cum le-ați lăsat. Îmi amintește de zilele de multitasking ale Symbian. Mai jos sunt scorurile AnTuTu și Quadrant.

Durata de viata a bateriei
Bateria de 2500 mAh vă stă la dispoziție pe parcursul unei zile de utilizare ușoară. Pe 3G continuu și prin presare grea, am reușit să facem 10 ore (vezi captura de ecran). Cele 3 ore suplimentare erau în regim de așteptare.


Diverse

Innjoo Fire are luminile de avertizare care strălucește ori de câte ori sunteți blestemat, atingeți dublu pentru a vă trezi și alte gesturi reci. Interfața cu utilizatorul, în special pe bara de notificare, este destul de blandă, mai mult ca cea găsită în sistemul de operare Android Jelly Bean. Volumul în timpul apelului este puternic și clar audibil. Acest dispozitiv este foarte cald când îl folosiți foarte mult în timp ce îl încărcați.

De asemenea, citiți: Cum să faceți Airtel Modem mai rapid [Umor]

Cuvintele finale

În partea de jos a segmentului de telefon se află numerele și Innjoo a făcut pași uriași pentru capturarea acestor numere. Competiția de la cel mai scăzut nivel devine din ce în ce mai rigidă, dar Innjoo Fire reprezintă cel mai strălucitor. Cu 2 GB RAM (o nirvana multitasking), o memorie de 16 GB și o cameră de 5MP pentru auto-uri, Innjoo Fire prafuriază clar Infinix Hot ca cel mai bun smartphone pe piață. Dacă sunteți în căutarea pentru cele mai bune specs la cel mai mic preț posibil, atunci uita-te la acest chap.

Recomandat
Lasă Un Comentariu