Principal » general » Găsirea unui telefon fără touchscreen, QWERTY în 2012

Găsirea unui telefon fără touchscreen, QWERTY în 2012

general : Găsirea unui telefon fără touchscreen, QWERTY în 2012

Un client al meu vrea un smartphone nou, și ea a dat în mod special acest scurt:

  1. Nu BlackBerry
  2. Nici un dispozitiv sau afișaj de dimensiuni mari
  3. Nici un touchscreen

Oftat. Știam imediat că asta va fi unul dur. Niciun producător major nu produce niciun smartphone fără ecran touchscreen. Chiar și atunci când este prezentă o tastatură QWERTY, este și în ecran o touchscreen. Gama de telefoane Nokia Asha și Samsung Ch @ t există, dar nu sunt smartphone-uri. Asha 302 de la Nokia pune la dispoziție un procesor de 1GHz, WiFi și HSDPA mobil, dar nu are multitasking pe care îl utilizează clientul meu. Pentru a spune ușor, ea este dincolo de telefoane cu caracteristică. Ea ar fi frustrat pe un non-smartphone.

Dacă dorește cu adevărat să rămână pe lista de mai sus, s-ar putea să fie nevoită să se mulțumească cu un telefon Nokia E72, dacă acest lucru se poate găsi încă pe piață. Este un smartphone din 2009 care rulează dinozaurul Symbian S60 v3.2. Mă gândesc că voi dispărea și voi muri folosind un astfel de telefon astăzi. Mă pariez că ar putea și ea.

Eu tot spun că există un segment de piață care nu se află în ecranul touchscreen. Am o mână de clienți care au încercat telefoane touchscreen și au decis că nu doresc astfel de dispozitive. Din păcate, nimeni nu pare interesat să se ocupe de această categorie de consumatori.

Între timp, orice idei? Există smartphone-uri moderne care îndeplinesc criteriile de mai sus? S-ar putea să fi pierdut ceva.

Recomandat
Lasă Un Comentariu