Principal » general » În cele din urmă, putem copia text din paginile Web pe mobil

În cele din urmă, putem copia text din paginile Web pe mobil

general : În cele din urmă, putem copia text din paginile Web pe mobil

Dennis Bournique la WapReview a pus un articol de știri despre o soluție pentru copierea textului din paginile web în timp ce navighează pe mobil. Din nefericire, absența unei funcții de copiere a textului pe majoritatea browserelor mobile a fost o durere în gât pentru a le folosi pentru afaceri serioase.

Îmi amintesc că venerabilul meu Nokia 9500 mi-a permis să copiez text de pe paginile web folosind browser-ul încorporat. Dar, dintr-un motiv oarecare, Nokia a susținut și a refuzat să pună în aplicare acest lucru pe S60.

De obicei, telefoanele cu touchscreen, cum ar fi Sony Ericsson P1i, au făcut copierea textului din paginile web o briză. Dar dacă utilizați aproape orice ecran non-touchscreen, sunteți lăsat blocați.

De aceea, această soluție excelentă (stop-gap, deși) este binevenită. Potrivit lui Dennis:

Un coder inteligent care trece de mânerul "Cousinisaac" a găsit o modalitate de a face posibilă copierea textului web, nu numai în Opera mini, ci și în alte browsere mobile.

Cousinisaac a creat un simplu formular web la mobitol.com care face totul posibil. Introduceți o adresă URL și Mobitol preia textul țintă și îl afișează într-o textare editabilă. Dacă telefonul și browserul dvs. suportă copierea textului din casetele de editare, ar trebui să îl puteți copia de la Mobitol. Mobitol vă permite de asemenea să vizualizați și să copiați sursa html a paginii țintă dacă doriți.

Funcționează bine pe telefonul Nokia E90. Iată capturi de ecran:

Deasupra: Mobitol sa deschis înainte de orice altă acțiune. Acest lucru este pe un Nokia E90, prin urmare, pe ecran lat.


Deasupra: După terminarea adresei și apăsarea butonului "Du-te". Puteți vedea textul din adresa specificată aflat în zona de text din partea de jos a paginii.

De asemenea, citiți: Transportatorii ar putea amenința să blocheze apelurile WhatsApp; verificați asta


Deasupra: Folosind Ctrl + A, textul copiat este evidențiat, iar cu Ctrl + C copiat pentru lipire în editorul de documente de birou sau în notepad.

Recomandat
Lasă Un Comentariu