Principal » general » În cele din urmă, Etisalat se alătură clubului mobil 3G

În cele din urmă, Etisalat se alătură clubului mobil 3G

general : În cele din urmă, Etisalat se alătură clubului mobil 3G

Cu un an în urmă, am publicat aici că Etisalat a fost în discuție pentru a obține licența 3G care a fost acordată companiei Alheri Engineering în 2007.

Veste bună pentru toți abonații Etisalat - rețeaua dvs. are acum licența 3G pretențioasă în kitty și, sperăm, ar trebui să vă bucurați de viteza de bandă largă în scurt timp.

De la un articol de știri Vanguard:

EMTS, Etisalat Nigeria, a anunțat cumpărarea convenită a companiei Alheri Mobile Services Limited, o filială deținută integral de Grupul Dangote din Lagos. Alheri Mobile deține titlul de licență 3G pentru Nigeria. Sursele de gestionare au afirmat că achiziția va pune Etisalat Nigeria în poziția de a avea acces imediat și deplina utilizare a unei licențe 3G în concordanță cu ceilalți trei operatori GSM din Nigeria.

CEO al Etisalat Nigeria, Steven E. Evans, a declarat: "Suntem încântați să achiziționăm licența 3G, care este un element esențial al planurilor noastre de dezvoltare a pieței de bandă largă mobilă în Nigeria.
Am pus un accent puternic pe oferirea de servicii de date tuturor clienților noștri de la lansare, prin marginea activă pe toate site-urile noastre de celule din întreaga Nigeria. Acum, cu tehnologia 3G, putem dezvolta în continuare portofoliul de date și porturile mobile în bandă largă și oferim clienților noștri niveluri mai ridicate de servicii. În Nigeria există o cerere de bandă largă pentru bandă largă și intenționăm să fim lideri în satisfacerea acesteia ".

Iată mai multă concurență pentru ceilalți operatori GSM care rulează deja rețele 3G și în special pentru Airtel, a cărui acoperire 3G a fost foarte limitată.

Mesaj complet: În doi ani de funcționare, Etisalat Nigeria achiziționează licență 3G

De asemenea, citiți: Moda: Handy Pink Case pentru BlackBerry 9320 Curve

Mulțumită lui Keweno pentru oprire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu