Principal » general » Caracteristici de versiunea Android 2.2 Froyo

Caracteristici de versiunea Android 2.2 Froyo

general : Caracteristici de versiunea Android 2.2 Froyo

Odată cu lansarea versiunii Android 2.2 (poreclit Froyo), sistemul de operare mobilă a făcut un alt pas important în procesul de maturare. Iată o listă cu câteva caracteristici care au fost adăugate în această versiune:

 1. Apelarea prin voce prin Bluetooth
 2. Abilitatea de a partaja contacte cu alte telefoane
 3. Aplicațiile pot solicita acum instalarea pe spațiul de stocare extern partajat (cum ar fi un card SD)
 4. Aplicațiile pot participa la backup și restaurare a datelor, pentru a se asigura că utilizatorii își păstrează datele după efectuarea unei resetări din fabrică sau la comutarea dispozitivelor
 5. Dispozitivul tethering USB este acum disponibil
 6. Performanță îmbunătățită a browserului cu ajutorul noului browser web V8 Javascript
 7. Suport Flash 10.1
 8. Siguranță și caracteristici de schimb îmbunătățite
 9. Butoanele de pe ecranul camerei oferă un acces ușor la un nou interfață utilizator pentru controlul zoomului, blițului, al balansului de alb, al etichetei geografice, al focalizării și al expunerii
 10. Anumite dispozitive pot fi transformate într-un hotspot portabil Wi-Fi care poate fi partajat cu până la 8 dispozitive
 11. Comandă mai rapidă a aplicațiilor și performanță mai ușoară pe dispozitivele cu limitare de memorie

Mi-ar fi plăcut să văd transferul de fișiere Bluetooth și tethering prin Bluetooth, de asemenea, în această versiune, dar acestea nu pot fi departe acum. Totuși, această versiune este una mare. Adăugarea abilității de a instala aplicații pe o cartelă de memorie este una mare. Numai asta face 2.2 merită. Dar după cum puteți vedea, există mai mult decât atât.

Rețineți, de asemenea, că lista de mai sus nu este exhaustivă. Am enumerat doar ceea ce cred că va interesa utilizatorul mediu. Site-ul Android Developers are lista completă.

M-am indragostit de Android cand am primit primul si singurul dispozitiv Android, G1, anul trecut. Dar starea lui imatură însemna că nu puteam să o îmbrățișez așa cum mi-ar fi plăcut. Acum se schimbă repede. În timp ce sunt pe el, nu ajută că Android nu are nicio prezență oficială în Nigeria și deci dispozitivele sunt greu de găsit sau scumpe inutil.

De asemenea citiți: Motivele de a fi frustrați cu Microsoft și Windows Phone

De exemplu, Motorola Milestone (aka Droid) a fost pe lista mea de cumparaturi, dar nu a fost nicaieri la vedere când am fost cumpărături smartphone cu câteva luni în urmă. În timp ce sunt convins că am achiziționat în cele din urmă cel mai bun dispozitiv pentru nevoile mele, având alternative disponibile, face cumpărături mai distractiv!

Recomandat
Lasă Un Comentariu