Principal » general » Acces rapid și gratuit la Facebook - nu încă pentru nigerieni

Acces rapid și gratuit la Facebook - nu încă pentru nigerieni

general : Acces rapid și gratuit la Facebook - nu încă pentru nigerieni

Astăzi, a fost lansat un nou site mobil, 0.facebook.com, care include toate caracteristicile cheie ale Facebook, dar este optimizat pentru viteză. Acesta este inițial disponibil prin intermediul a peste 50 de operatori de telefonie mobilă din 45 de țări și teritorii, cu taxe de date zero. Asta e corect; fără taxe de date în timp ce utilizați acest site nou.

Potrivit blogului Facebook, noul site are două caracteristici principale:

Este rapid: 0.facebook.com include toate caracteristicile cheie ale site-ului nostru mobil mobil m.facebook.com. Utilizatorii își pot actualiza starea, pot vizualiza fluxul de știri, pot comenta sau pot comenta postări, pot trimite și răspunde la mesaje sau pot scrie pe peretele prietenilor lor, la fel cum fac și pe Facebook.com. Mai degrabă decât să facem fotografii vizibile pe 0.facebook.com, punem fotografiile cu un singur clic, pentru a nu încetini experiența. Totuși, puteți vedea oricare dintre fotografiile de pe Facebook, dacă doriți, dar se vor aplica taxele obișnuite de date.

Este gratuit: Datorită ajutorului operatorilor de telefonie mobilă cu care am colaborat, oamenii pot accesa 0.facebook.com fără nicio taxă de date. Utilizarea 0.facebook.com este complet gratuită. Oamenii vor plăti doar pentru taxele de date atunci când vizualizează fotografii sau când părăsesc 0.facebook.com pentru a naviga pe alte site-uri mobile. Atunci când fac clic pentru a vizualiza o fotografie sau pentru a naviga pe un alt site mobil, va apărea o pagină de notificare pentru a confirma că vor fi taxate dacă vor să plece 0.facebook.com

Vești bune; dreapta? Da, dar nu pentru nigerieni. Încă nu este un operator de rețea nigerian. Deci, va trebui doar să ne descurcăm cu site-urile mobile obișnuite din Facebook sau cu aplicațiile mobile pentru terțe părți.

De asemenea, citiți: De ce pot stick cu Symbian la extrem de sfârșit

Noua adresă a site-ului este 0.facebook.com. Totuși, puteți să-l utilizați pentru a salva taxele de date, deoarece se pare că este mai ușor și mai rapid pentru a naviga.

Recomandat
Lasă Un Comentariu