Principal » general » Fashola deschide Academia de Inginerie Samsung

Fashola deschide Academia de Inginerie Samsung

general : Fashola deschide Academia de Inginerie Samsung

Lagos, Nigeria - Samsung Electronics Africa de Vest, în parteneriat cu proiectul de învățământ secundar Lagos Eko, o inițiativă asistată de Banca Mondială care vizează îmbunătățirea calității învățământului secundar public, a comandat prima Academie de Inginerie Samsung din Africa de Vest, să dezvolte 10 000 de ingineri de electronică în toată Africa până în 2015.

Academia, aflată în incinta Colegiului Tehnic Guvernamental, Agidingbi, Ikeja, a fost deschisă de guvernatorul statului Lagos, domnul Babatunde Fashola, SAN.

În timpul punerii în funcțiune, guvernatorul Babatunde Fashola a declarat că există o nevoie urgentă de a dezvolta abilități tehnice în studenți, menționând că tehnicienii existenți trebuie să aibă cunoștințe relevante pentru tehnologia modernă. Potrivit lui, "Tehnicienii viitori trebuie să fie expuși tehnologiei de ultimă oră dacă trebuie să rămână competitivi. Nu există nicio îndoială că o cunoaștere solidă a tehnologiei moderne este cea mai importantă resursă pentru antreprenoriat și crearea de bogăție pentru tehnicieni.

Guvernatorul statului Lagos, domnul Babatunde Fashola, SAN, directorul executiv al Samsung Electronics West Africa, Nicholas Shin și comisarul pentru educație, statul Lagos, doamna Olayinka Oladunjoye la lansarea primei Academii de Inginerie Samsung din Africa de Vest, Agidimgbi, Lagos, marți, 31 iulie 2012.

Guvernatorul Fashola a felicitat Samsung pentru că a colaborat cu guvernul statului Lagos la Academie subliniind faptul că colegiul nu este doar un centru de cunoștințe, ci va deschide și oportunități de angajare pentru oamenii din Lagos, care este în concordanță cu efortul administrației sale de a crea locuri de muncă, în special pentru tineri cetățeni.

În cadrul evenimentului, directorul general Samsung Electronics West Africa, Nicholas Shin, a declarat: "Scopul nostru este de a promova cooperarea, inovarea, crearea de bogății și de a facilita conducerea gândirii în comunitățile în care acționăm ca răspuns la nevoile și condițiile reale “.

"Academia de Inginerie Samsung este inițiativa noastră în materie de CSR, întreprinsă ca răspuns la nevoia de a pregăti forța de muncă calificată a tehnicienilor care vor deveni experți în servicii abilitați să creeze avuția. Samsung ca o companie de calitate orientată spre servicii își propune să coreleze activitățile de CSR pentru a ne susține nivelul de inovare, ceea ce se poate realiza numai dacă investim în educație de calitate pentru a împuternici tinerii ", adaugă el.

De asemenea, citiți: Winding Down: Truecaller pentru Symbian OS și altele

Academia de Electronică Samsung Electronics, dotată cu cele mai recente tehnologii electronice, are ca scop abordarea deficitului de competențe tehnice și de inginerie din Nigeria, oferind instruire practică și tehnică pentru elevii de liceu. Elevii selectați vor trece printr-un program de ani de competențe de inginerie, aliniat la curriculum-ul școlii tehnice.

Managing Director, Samsung Electronics West Africa, domnul Nicholas Shin, comisarul pentru educație, statul Lagos, doamna Olayinka Oladunjoye, guvernatorul statului Lagos, domnul Babatunde Fashola, SAN, comisarul pentru educație, știință și tehnologie, statul Ekiti, dr. (Doamna) Eniola Ajayi și consilier special la proiectul de învățământ secundar Lagos Eko, doamna Ronke Azeez în timpul lansării primei Academii de Inginerie Samsung din Africa de Vest, Agidimgbi, Lagos, marți, 31 iulie 2012.

La terminarea programului, absolvenții studenților sunt eligibili în mod automat pentru stagii la partenerii Samsung Channel. Performanții remarcabili reprezintă o bună oportunitate de a lucra ca tehnicieni independenți de serviciu sau angajați în punctele de vânzare cu amănuntul ale companiei. De asemenea, aceștia sunt calificați să participe la o oportunitate de conducere pe parcursul întregului an la sediul Samsung Electronics din Coreea de Sud, ca parte a programului de 100 de tineri africani.

Samsung a început prima fază a academiilor din Africa de Sud în martie 2011. Academia de Sud a încheiat oficial etapa pilot a programului ca prima clasă de studenți absolvit în ianuarie 2012. În februarie a fost lansată oa doua Academie în Kenya.

Academiile fac parte din inițiativa globală a companiei "Hope for Children", care pune accentul strategic pe atragerea atenției asupra nevoii globale de educație a copilului și asistență medicală în efortul de a îmbunătăți comunitățile din întreaga lume.

Alte exemple ale inițiativelor educaționale ale Samsung Africa includ cel de-al doilea model de școală de Internet Solar World, conceput pentru a aborda problema conectivității rurale, și centrele de învățare electronică Samsung care vizează îmbunătățirea procesului de învățare și predare prin utilizarea tehnologiei moderne.

Împreună cu Academiile Samsung Electronics Engineering, aceste programe fac parte din inițiativa globală a companiei "Hope for Children", care pune un accent strategic pe atragerea atenției asupra nevoii globale de educație a copiilor și asistență medicală în efortul de a îmbunătăți comunitățile din întreaga lume.

De asemenea, citiți: de fiecare dată când un sistem de operare alternativ dorește să ruleze aplicații Android ....
Recomandat
Lasă Un Comentariu