Principal » general » Fansconnect dezvăluie aplicația mobilă Android / Blackberry Afrinolly

Fansconnect dezvăluie aplicația mobilă Android / Blackberry Afrinolly

general : Fansconnect dezvăluie aplicația mobilă Android / Blackberry Afrinolly

Fansconnect Online Limited, o companie de social media, a prezentat Afrinolly "o aplicație bazată pe telefonul mobil, care permite utilizatorilor să ruleze pachete de divertisment africane. Construit atât pentru dispozitivele Android cât și pentru dispozitivele Blackberry, Afrinolly oferă acces la filme de filme africane, videoclipuri muzicale, comedii online, gisturi de celebritate și bârfe, ultimele știri despre divertisment și multe altele.

AfriNolly este un finalist al "Google Android Developer Challenge" - Africa sub-sahariană în curs de desfășurare.

Vorbind la Parley Afrinolly, care a avut loc vineri, 26 august la Restaurantul Chinezesc Jade din Lagos, Chike Maduegbuna, CEO al Fansconnect Online, asigură că Afrinolly este un pachet ușor de utilizat deoarece este compatibil cu browserul popular Opera Mini. El a subliniat în continuare că aplicația va fi un instrument util care va permite entuziastului african de film să acceseze cu ușurință conținutul.

"AfriNolly are o atracție globală, deoarece mai mulți oameni sunt entuziasmați de Nollywood și de alte industrii de divertisment din Africa", a explicat Maduegbuna.

În grupul de fotografie stânga-dreapta (Kenneth Omeruo, TechTrends, Loy Okezie, IT Blogger, Chike Maduegbuna, CEO FansConnect, Yomi Adegboye, Editor Mobility, Makinde Adeagbo, DropBox Software Engineer)

Președintele invitat, Makinde Adeagbo (fost angajat al Facebook, acum cu DropBox), a fost mândru că nigerienii care locuiau în Nigeria puteau conceptualiza și construi o aplicație de calitate internațională. El a mai menționat că aplicația va spori și mai mult dezvoltarea și dezvoltarea industriei de divertisment din Africa.

De asemenea, la audiența media, analistul companiei Creative Intelligence, Bobola Oniwura, a declarat că aplicația este creată pentru a face ca oamenii să interacționeze și să vorbească despre filme, muzică și comedii africane. Tope Omotunde, șeful Tehnologiei Fansconnect Online, a opinat de asemenea că aplicația va lămuri oamenii despre ceea ce se întâmplă în lumea divertismentului și le va permite să aibă acces la lumea divertismentului.

Citește și: Primele impresii cu fotografii: Phantom Z ajunge MOBILITATE

Afrinolly va fi lansat oficial și deschis pentru descărcare la adresa www.afrinolly.com, miercuri, 7 septembrie 2011.

Recomandat
Lasă Un Comentariu