Principal » general » Facebook sau Twitter: care este mai prietenos mobil?

Facebook sau Twitter: care este mai prietenos mobil?

general : Facebook sau Twitter: care este mai prietenos mobil?

Un site sau un blog care nu este prietenos cu dispozitivele mobile este considerat cel mai adesea inutil în lumea de astăzi. Este mai ales într-o țară precum Nigeria, unde există mai mulți utilizatori de dispozitive mobile decât utilizatorii de PC-uri.

În mod personal, nu cred că îmi va plăcea un conținut web care nu funcționează bine pe telefonul meu mobil. Din acest motiv, am decis să aruncăm o privire mai atentă la primele două rețele sociale și cât de departe au ajuns să fie prietenoși cu telefoanele mobile.

Facebook și Twitter sunt cele mai recunoscute rețele sociale din lume. Dar țineți un minut și imaginați-vă Facebook fără o viziune mobilă. Cum va arăta când o accesați de pe un telefon mobil? Imaginați-vă dacă Twitter nu avea vizionare mobilă. Cum vă veți actualiza prietenii sau veți trimite un mesaj tweet important / Mesaj direct într-un vehicul utilitar unde nu puteți utiliza PC-ul?

În esență, site-urile mobile au contribuit cu adevărat la creșterea acestor Giants Social. Acum, examinând din aspectul dimensiunii paginii, mi-am dat seama că site-ul mobil (nou) al Twitter este greu și consumă date mai mult decât Facebook-urile. Puteți încerca, de asemenea, pentru tine ... Am folosit pur și simplu vechi vechi Opera Mini 4.4 pentru a verifica dimensiunile paginii, respectiv.

Cu toate acestea, vechea rețea mobilă Twitter a fost mai puțin grea decât cea nouă, dar, de fapt, cea nouă a depășit cea veche; Aplică și pe Facebook.

Nu am fost un fan al rețelei mobile de pe Twitter de-a lungul tuturor, deoarece era prea limitat și mai puțin captivant (o problemă principală pe care o am în prezent cu Google+). Am preferat să folosesc clienți web de pe Twitter pentru terți, până când a fost schimbat la începutul acestui an.

De asemenea, citiți: Utilizarea OS 2.1 pe BlackBerry PlayBook

Site-ul mobil Facebook a fost ceea ce am folosit mai mult atunci. Acesta permite utilizatorilor de pe mobil să facă cele mai multe lucruri pe care un utilizator PC le face pe Facebook. În plus, ajută la economisirea consumului de date.

Dar să vorbim acum! Facebook și Twitter au îmbunătățit ambele site-uri mobile și au adăugat funcții noi pentru a lustrui viziunea mobilă și chiar a-l face mai prietenos cu mobilul. După părerea mea, Facebook a făcut interfața PC-ului o interfață complexă cu utilizatorii de internet obișnuiți acolo [Oamenii nu-și mai recunosc profilul). Această acțiune a făcut ca mulți oameni să aleagă să rămână pe platforma mobilă pe site-ul complex al PC-ului.

Părerea mobilă este și ea complexă drastic. Pot să spun că newsfeed-ul meu nu mai este aranjat ordonat. Tocmai am văzut junk pe linia de telefon mobil Facebook ca și cum ar fi interfața PC-ului. Asta e de rahat! Îi spun acum prietenilor mei: "Facebook devine plictisitor". Nu par să obțin ceea ce vreau sau ceea ce îmi place de obicei să văd. Nu știu dacă te gândești și în această direcție.

În ceea ce privește Twitter, sunt impresionat, trebuie să spun! Mulți dintre prietenii mei o cunosc bine și fac migrația de zi cu zi din Facebook pe Twitter. În timp ce noul site Twitter pe web mobil este greu, îmi place încă interfața de prindere și aranjamentul fascinant al tweets; Îmi doresc ca cronologia mea mobilă Facebook să fie așa.

Personal, o dau Twitter! Recunoașterea mobilă este foarte îmbrățișată. Am scos-o de pe Facebook și, aparent, pe Google+, pentru așteptările mobile scăzute. Care sunt gandurile tale?

De asemenea, citiți: Fișierele atașate la e-mail pe smartphone-uri care nu au un sistem de fișiere
Recomandat
Lasă Un Comentariu