Principal » general » Comunicate de Facebook Găsiți funcția Wi-Fi la nivel global

Comunicate de Facebook Găsiți funcția Wi-Fi la nivel global

general : Comunicate de Facebook Găsiți funcția Wi-Fi la nivel global

Facebook a lansat o nouă caracteristică a aplicației sale Android la nivel global. Această caracteristică ajută utilizatorul să găsească cele mai apropiate hotspot-uri publice Wi-Fi disponibile. Cunoscută ca Find Wi-Fi, această nouă funcție copiază un serviciu oferit de mulți administratori locali și de dezvoltatori terți. Cu toate acestea, Wi-Fi-ul Wi-Fi al Facebook este diferit de aceste alte servicii. Diferența este că rețeaua socială are o capacitate mai bună de a aduna date, cu peste două miliarde de utilizatori de pe întreaga planetă. În plus, Facebook are mai multe companii dispuse să împărtășească informațiile de conectare la hotspoturile lor Wi-Fi. În principiu, găsiți Wi-Fi este o listă a conexiunilor fără fir distribuite de proprietari.

Natura acestei funcționalități ar trebui să ajute o mulțime de oameni, cum ar fi călătorii care vizitează o țară străină sau oameni care urmează să atingă plafoanele de date mobile, dar totuși doresc să experimenteze experiența de utilizare a datelor. De asemenea, serviciul ar ajuta persoanele care locuiesc în zone cu acoperire slabă a rețelei, ceea ce este deosebit de important în țările în curs de dezvoltare în care Facebook testează găsirea Wi-Fi-ului de anul trecut.

În momentul de față nu au existat informații clare cu privire la faptul că serviciul a fost schimbat semnificativ de la lansarea sa moale. Cu toate acestea, serviciul este gratuit; care nu sa schimbat. Facebook nu a specificat dacă funcția va fi distribuită utilizatorilor prin intermediul unui comutator de pe server sau al unei actualizări de pe partea clientului prin Magazin Google Play. Cel mai probabil, utilizatorii vor primi funcția într-un comutator de pe server, dacă nu sa întâmplat deja. Dar pentru a fi sigur, cel mai bine este să vă asigurați că aplicația dvs. este actualizată.

De asemenea, citiți: primiți notificări Facebook fără a instala aplicația

Pentru a utiliza funcția, asigurați-vă că executați cea mai recentă versiune a aplicației Facebook. deschideți fila Mai multe din meniul principal, apoi găsiți opțiunea Găsiți Wi-Fi. Acest lucru va aduce o hartă a celor mai apropiate hotspoturi Wi-Fi la locația dvs. ați putea converti acest lucru într-o listă dacă doriți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu