Principal » general » Facebook Messenger: cea mai descărcată aplicație cu rating de o stea

Facebook Messenger: cea mai descărcată aplicație cu rating de o stea

general : Facebook Messenger: cea mai descărcată aplicație cu rating de o stea

Facebook, în urmă cu câteva zile, a anunțat că va face ca aplicația lor de messenger să fie descărcată obligatoriu pentru utilizatori. Procesul a început, deoarece au început să înlăture mesagerul de pe aplicația oficială Facebook, iar această migrație forțată nu a scăzut bine cu utilizatorii, așa cum se reflectă clar în evaluarea și recenziile (iOS) App Store.

Facebook messenger este acum numărul unu descărcat app în App Store cu un rating de o stea, care este destul de neobișnuit. Evaluarea slabă a aplicației recente poate fi atribuită exclusiv faptului că Facebook a făcut obligatorie descărcarea inutilă a aplicației din cauza împărțirii și utilizatorii au fost rapidi să-și arate nemulțumirea. Îndepărtarea aplicației mesagerului din aplicația oficială în sine se desfășoară încet, așa că, dacă mai folosiți a ta, bucurați-vă de ea în timp ce aceasta va dura, deoarece îndepărtarea va ajunge în curând.

Cu toate acestea, în Magazinul Play Android, aplicația are încă o evaluare de patru stele, dar aceasta se datorează faptului că toate versiunile evaluărilor aplicațiilor sunt cumulative spre deosebire de App Store, unde evaluările sunt separate de versiunea anterioară.

Evaluările slabe se consideră a fi trending în App Stores la nivel mondial, potrivit experților analiști de urmărire a aplicațiilor App Annie, aplicația messenger are o medie de rating de 1 până la 2 stele în fiecare țară în acest moment.

Sursa: Mashable

Recomandat
Lasă Un Comentariu