Principal » general » Facebook face aplicația de mesagerie obligatorie

Facebook face aplicația de mesagerie obligatorie

general : Facebook face aplicația de mesagerie obligatorie

Multe persoane care utilizează Facebook sunt folosite pentru a-și actualiza starea, pentru a verifica fluxul de știri și a dezactiva transmiterea mesajelor în cadrul aplicației. Dar acum, Facebook a decis, că trebuie să se schimbe. Dacă utilizați o aplicație Facebook pe dispozitivul mobil, începând cu câteva zile de acum, ar trebui să aveți un mesager separat Facebook pentru a discuta și a trimite mesaje prietenilor, spune Facebook.

Cu toate acestea, înainte de acum, Facebook a făcut deja utilizarea obligatorie a mesagerului în unele țări și datorită răspunsului pozitiv pe care l-au primit, au decis să facă o lansare obligatorie în întreaga lume. Fără îndoială, nu toată lumea ar fi încântată de acest lucru, deoarece aceasta înseamnă doar adăugarea la numărul deja existent de aplicații de mesagerie de pe dispozitiv. Facebook spune că schimbarea a venit ca urmare a dezvoltării viitoare a aplicației pentru a face mai bine. Puteți citi declarația oficială de la Facebook despre schimbarea de mai jos.

În următoarele câteva zile, vom continua să notifice mai multe persoane că, dacă doresc să trimită și să primească mesaje Facebook, vor trebui să descarce aplicația Messenger. După cum am spus, obiectivul nostru este să ne concentrăm eforturile de dezvoltare asupra faptului că Messenger oferă cea mai bună experiență de mesagerie mobilă și evită confuzia de a avea experiențe separate de mesagerie mobilă Facebook. Messenger este utilizat de mai mult de 200 de milioane de oameni în fiecare lună și vom continua să lucrăm pentru a deveni o modalitate și mai interesantă de conectare cu oamenii.

Știu pentru unii oameni care sunt aproape inexistenți pe Facebook, acesta este ultimul paie. Ce părere aveți despre asta?

De asemenea, citiți: Bar Launcher adaugă comenzi rapide pentru aplicații pe bara de instrumente de notificare
Recomandat
Lasă Un Comentariu