Principal » general » Extra Juice pentru drumul cu Vantium Power Capsule

Extra Juice pentru drumul cu Vantium Power Capsule

general : Extra Juice pentru drumul cu Vantium Power Capsule

Trăim într-o epocă a dispozitivelor mobile cu încărcare turbo. Afișajele cu ecran tactil uimitor, conectivitatea permanentă și rețeaua de socializare pusă împreună înseamnă că de multe ori bateria telefonului dvs. mobil este moartă până la jumătatea zilei, dacă abia ați pus aparatul în jos.

Vantium PC-5200 este o baterie portabilă, reîncărcabilă, care poate furniza acel suc suplimentar de care aveți nevoie atunci când bateria telefonului se termină. Capsula are cinci indicatoare LED pentru a arăta capacitatea sa în timp real, fiecare LED reprezentând 20% din capacitatea sa încorporată.

Cu o capacitate de 5200 mAh, teoretic este capabil să livreze aproape trei încărcări complete la o baterie de 1800 mAh, dar asta presupune că telefonul este oprit și astfel nu există niciun fel de scurgere a bateriei în acest proces. În realitate, desigur, telefonul meu este pornit și în uz când am conectat capsula de alimentare. Am timp de o oră și două ore de funcționare în plus dacă folosesc telefonul când sunt conectat.

Producătorii spun că Vantium Power Capsule este compatibil cu iPhone, iPad, iPod, Nokia, HTC, BlackBerry, Samsung etc. În principiu, ar trebui să funcționeze pentru orice dispozitiv mobil care acceptă încărcarea microUSB. Am încercat acest lucru cu un număr de dispozitive, inclusiv cu smartphone-uri Nokia, BlackBerry și HTC, fără probleme. Puterea de intrare este evaluată la 5 volți 1000 mAh, iar ieșirea la 5, 3 volți 1000 mAh.

Lumina farurilor prea
Există, de asemenea, o lumină cu LED care servește ca o lumină a tortei. Un plus de grijă, ar trebui să fii, de asemenea, blocat în mijlocul nopții noaptea.

Dacă sunteți adesea pe drum și este posibil să vă epuizați sucul, ar trebui să obțineți o capsulă Vantium Power.

De asemenea, citiți: Huawei TalkBand B1: Îmbrăcămintea care mă primește
Recomandat
Lasă Un Comentariu