Principal » general » Totul poate fi folosit pentru a vă spiona, inclusiv căștile

Totul poate fi folosit pentru a vă spiona, inclusiv căștile

general : Totul poate fi folosit pentru a vă spiona, inclusiv căștile

Probabil că deja știți că dispozitivul conectat - smartphone, tabletă sau PC - este plin de găuri prin care oricine care dispune de suficient timp, bani și abilități poate să se hrănească pentru a vă trage cu urechea. Telefonul smartphone sau camera PC poate fi activat de la distanță fără să fiți conștient. Același lucru este valabil și pentru microfonul telefonului. Contactele dvs., mesajele text și e-mailurile sunt constante citite și încărcate în nor prin software (și astfel pot fi citite de către oameni care doresc acest lucru destul de grav). Acum, chiar căștile audio conectate în laptop pot fi utilizate pentru a vă trage cu urechea.

O echipă de cercetători de la Universitatea Ben Gurion din Israel au demonstrat că malware-ul poate fi folosit pentru a declanșa difuzoarele căștilor dvs. în a acționa ca un microfon pentru a vă asculta. Software-ul pe care l-au creat se numește "Speake (a) r". Ideea este că, chiar dacă microfonul de pe PC / laptop este dezactivat sau eliminat, atâta timp cât utilizați o căști, puteți totuși să fiți ascultat.

Ce se tem de adăugarea unei singure lacune de intimitate? Bah. Nu vă dați tensiune arterială ridicată peste ea. Ne dorim ca lumea să fie diferită și că astfel de lucruri nu există. Dar lumea pe care am ales-o. Am optat pentru internet și aplicații gratuite și ne-a oferit confidențialitatea și securitatea. Deci, noi o facem și ne ocupăm de asta.

Dacă într-adevăr aveți nevoie de confidențialitate

Nu sunt expert în securitate digitală, dar sunt câțiva pași de bază pe care îi puteți lua pentru a vă asigura digital. Dacă într-adevăr aveți nevoie de un mediu sigur pentru o conversație delicată (știți, ca în filmele spion), există lucruri pe care le puteți face, cum ar fi:

  1. opriți internetul
  2. stick la utilizarea unui bun bun vechi nu-telefon de telefon mobil în loc de un smartphone modern
  3. opriți telefonul și scoateți bateria (vă rog dacă dețineți un telefon cu o baterie nedemontabilă)
  4. acoperiți obiectivul camerei de pe laptop / tablet / smartphone
  5. dezactivați / eliminați microfonul de pe laptop
  6. nu transferați telefonul smartphone pe un terț; ei pot instala și activa o aplicație spion pe ea într-o chestiune de momente
  7. în cele din urmă, nu conectați un set de căști
De asemenea, citiți: Echipa de răspunsuri rapide a Poliției din Lagos (RSS) desfășoară operațiuni de dronați

De preferință, faceți toate cele de mai sus împreună. Punerea în aplicare a unui singur sau doi nu va face.

Recomandat
Lasă Un Comentariu