Principal » general » Etisalat oferă acces nelimitat pe Facebook cu pachete noi

Etisalat oferă acces nelimitat pe Facebook cu pachete noi

general : Etisalat oferă acces nelimitat pe Facebook cu pachete noi

Lagos, Nigeria; 08 Iunie 2012: Etisalat a introdus o nouă dimensiune prin care clienții se pot bucura de acces nelimitat pe Facebook cu noile sale pachete Facebook și ca o modalitate de a spori experiența și interacțiunea cu clienții pe platformele rețelelor sociale, compania cea mai inovatoare și cea mai rapidă creștere din Nigeria. Facebook serviciu SMS.

Noile pachete Facebook permit clienților să se aboneze la un plan zilnic, săptămânal sau lunar și pe baza abonamentului clientului plan; aceștia pot accesa Facebook pentru atâta timp cât doresc. Serviciul Facebook SMS, pe de altă parte, permite abonaților să primească notificări prin SMS la postările pe paginile lor Facebook, precum și să își actualizeze starea Facebook prin SMS.

Chief Commercial Officer, Etisalat Nigeria, Wael Ammar, a declarat că clienții care se abonează la pachetele Facebook și SMS vor avea o experiență plină de satisfacții din cauza confortului oferit de servicii. "Pachetele Facebook și SMS-urile Facebook oferă un acces convenabil și accesibil la conținutul Facebook într-un format foarte bogat și atrăgător. Serviciile sunt unice, deoarece sunt accesibile utilizatorilor de telefoane mobile, înlăturând bariera de a avea nevoie de un PC staționar pentru a accesa Facebook ", a explicat el.

Pentru a lansa această ofertă unică de primă generație în Nigeria, Etisalat oferă clienților săi un acces gratuit de 30 de zile pe Facebook, permițându-i să eticheteze fotografii, să vorbească, să joace jocuri, să împartă albume și multe altele. La sfârșitul celor 30 de zile de încercare gratuită, clienții se pot abona la pachetul zilnic de la N25 / zi; pachet săptămânal la N100 / săptămână și lunar la N200 / lună.

Pentru a vă abona la pachetul Facebook Daily; clienții pot trimite literele "fbd" la 229. Pentru pachetul Facebook Weekly, clienții pot trimite fbw la 229, iar pentru pachetul lunar Facebook pot trimite fbm la 229. La abonamentul la oricare dintre pachete, Facebook linia de aplicație este trimisă pe telefonul abonatului. Abonatul trebuie să facă clic pe link pentru a descărca și instala gratuit aplicația. După o instalare reușită, abonatul poate fie să se conecteze la un cont existent Facebook, fie să se înregistreze pentru unul nou și să aibă acces la Facebook pe întreaga durată a pachetului ales. Abonamentul pentru pachetul Facebook este reînnoit automat.

Citește și: Vânzare! Cartele MicroSD, carcase de transport, cabluri USB și prize de încărcare

Pentru a vă bucura de serviciul SMS Facebook, clienții trebuie să se aboneze trimițând fb la 488 și după abonament, este primită o notificare SMS care conține o legătură și un cod de activare. Accesând link-ul, serviciul poate fi activat prin furnizarea detaliilor corecte de conectare și prin introducerea codului de activare. După activarea cu succes, abonații încep să primească actualizări de notificări prin SMS de pe Facebook și pot de asemenea actualiza peretele Facebook prin trimiterea de SMS-uri la un set de coduri scurte la N10 per SMS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu