Principal » general » Etisalat Nigeria introduce primul magazin de aplicații de marcă pentru operatorii din Africa Subsahariană

Etisalat Nigeria introduce primul magazin de aplicații de marcă pentru operatorii din Africa Subsahariană

general : Etisalat Nigeria introduce primul magazin de aplicații de marcă pentru operatorii din Africa Subsahariană

WAM Abu Dhabi, 25 iulie 2011 (WAM) -Etisalat a anunțat astăzi lansarea comercială a First Application Store în Nigeria.

Serviciul a fost introdus în parteneriat între Etisalat și EMS. Noua ofertă oferă utilizatorilor Etisalat Nigeria BlackBerry Smartphone accesul la o gamă largă de conținuturi relevante local.

Utilizatorii pot să descopere, să descarce și să se bucure de o gamă largă de aplicații mobile pentru telefonul BlackBerry Smartphone într-o varietate de categorii, inclusiv divertisment, jocuri, rețele sociale, știri, vreme și productivitate.

Printre primele servicii istorice din Nigeria și Africa "Etisalat Nigeria", această nouă ofertă de servicii urmărește, de asemenea, să încurajeze dezvoltatorii aplicațiilor tinerilor nigeriani să proiecteze aplicații stelare și inovatoare care să sporească experiența utilizatorilor și în același timp să hrănească talentele locale și să creeze oportunități comerciale pentru ei .

Essa Al Haddad, șeful departamentului de marketing al Etisalat Group, a declarat că "suntem încântați să introducem mai întâi magazinul din Africa subsahariană Operator Branded Apps. Cererea crescuta pentru aplicatiile BlackBerry din Africa este in spatele acestei miscari, pe langa angajamentul nostru continuu fata de Nigeria si dezvoltatorul aplicatiilor din Nigeria pentru a aduce pe piata cele mai recente tehnologii si aplicatii. Așteptăm cu nerăbdare să vedem un catalog bogat de aplicații personale și de afaceri, produse în Nigeria. "

Sursă. Multumesc, @nelsonisibor!

Recomandat
Lasă Un Comentariu