Principal » general » Etisalat Nigeria prelungește contractul cu Alcatel-Lucent

Etisalat Nigeria prelungește contractul cu Alcatel-Lucent

general : Etisalat Nigeria prelungește contractul cu Alcatel-Lucent

Etisalat unul dintre operatorii de telefonie mobilă cu cea mai rapidă creștere în Nigeria și-a extins contractele cu Alcatel-Lucent. Duo, va continua să ofere servicii gestionate pentru rețeaua mobilă extinsă a etisatat.

Cu o bază de abonați a companiei Etisalat, cu o creștere drastică de 120% față de anul trecut, oferind o cerere de șapte milioane de abonați în numai doi ani, liderul Alcatel-Lucent în domeniul tehnologiilor mobile, fixe, IP și optice și un pionier în aplicații și servicii continuă să sprijine transformarea rețelei Etisalat Nigeria prin dezvoltarea și furnizarea de noi servicii pentru utilizatorii finali necesare pentru a satisface cererea crescândă a clienților săi.

Alcatel-Lucent are sarcina de a asigura performanța de înaltă calitate și fiabilitate a rețelei din sud-vestul țării, inclusiv Lagos, oferind servicii de clasă mondială care includ: operațiuni de rețea, consultanță, proiectare, optimizare, management de piese de schimb, servicii de întreținere, management de proiect.

Acest acord reînnoit de doi ani de gestionare a serviciilor multivendoare va contribui la reducerea semnificativă a serviciilor operaționale, îmbunătățind serviciile pentru abonații Etisatat Nigeria.

Alcatel-Lucent, care are peste 20 de ani de experiență în servicii gestionate și care în prezent susține 250 de milioane de abonați din 100 de rețele de consumatori, va fi responsabil pentru operațiunile și întreținerea de zi cu zi. Acest lucru lasă Etisalat Nigeria cu o minte limpede să se concentreze pe problemele lor de bază de afaceri, cum ar fi; creșterea venitului mediu pe utilizator [ARPU].

Directorul executiv al Etisalat Nigeria, Steven Evans, spune că "de când a început operațiunile în Nigeria, Etisalat a fost angajat să ofere nigerienilor servicii de clasă mondială pentru care Etisalat este cunoscut în toate țările în care operează. De aceea, am ales Alcatel-Lucent, un partener competent cu experiență globală și așteptăm cu nerăbdare ca aceștia să îndeplinească standardele noastre înalte de performanță pentru a satisface cerințele din ce în ce mai mari ale abonaților noștri ".

De asemenea, citiți: Pe galaxia mea neobișnuită Nota 10.1 Revizuire
Recomandat
Lasă Un Comentariu