Principal » general » Etisalat prezintă pachetele EasyNet - Bundle Internet

Etisalat prezintă pachetele EasyNet - Bundle Internet

general : Etisalat prezintă pachetele EasyNet - Bundle Internet

Operatorul de telefonie mobilă GSM, Etisalat, a lansat pachete de pachete de Internet sub numele de brand, EasyNet.

Practic, serviciul EasyNet vă oferă o cartelă dedicată de date și un modem USB, care să fie utilizată împreună cu unul dintre planurile de internet disponibile pentru pachete. În prezent, planurile EasyNet includ:

  • 100 MB timp de 30 de zile la N1, 000
  • 500 MB timp de 30 de zile la N3000
  • 3GB timp de 30 de zile la N10, 000

Am vorbit cu o doamnă de îngrijire a clienților din Etisalat în această seară pentru a afla dacă pachetele EasyNet pot fi activate pe linii de voce obișnuite. Raspunsul pe care mi-a fost dat a fost un nr. Potrivit ei, EasyNet este disponibil numai pe SIM-uri de date dedicate pentru utilizarea cu modemurile USB. Mișcare greșită .

Etisalat conduce de asemenea o ofertă de lansare. Acest serviciu "oferă reduceri speciale la serviciul EasyNet de la lansare până la 31 decembrie 2009. Această reducere oferă abonaților acces la mai multe date decât au cumpărat de fapt". Sună ca o afacere bună.

Bine, am cerut acest lucru și Etisalat a livrat-o. Pachetele arată bine. Punctul acru, în opinia mea, este restrângerea planurilor de pachet numai pentru SIM-urile de date. Acei clienți Etisalat care doresc să utilizeze internetul pe telefoanele lor obișnuite, smartphone-urile și PC-urile de buzunar nu au altă opțiune decât să continue să plătească rata obișnuită de 35 kobo per kb.


Recomandat
Lasă Un Comentariu