Principal » general » Etisalat lovește orașele majore cu campania experimentală Easyblaze

Etisalat lovește orașele majore cu campania experimentală Easyblaze

general : Etisalat lovește orașele majore cu campania experimentală Easyblaze

Lagos; 02 iulie 2013 : Într-o încercare de a-și susține revoluția pe piața de bandă largă mobilă în țară, cea mai inovatoare companie de telecomunicații din Eger, Nigeria, începând de săptămâna aceasta, va începe o campanie de turism experimental de 24 de state, (HSPA) de servicii în bandă largă cunoscut sub denumirea de Easyblaze.

Turneul experimental * Easyblaze * este în parteneriat cu Qualcomm, producătorul principal de chipset-uri wireless și tehnologia software-ului, Opera Group, producătorii celui mai renumit browser de operațiuni mobile din lume, Facebook și companii de tehnologie Samsung, Huawei și Techno.

Potrivit Etisalat, turneul este conceput pentru a oferi clienților actuali și potențiali posibilitatea de a experimenta pe deplin serviciul de bandă largă Easyblaze pe o varietate de dispozitive cu acces la internet (smartphone-uri, tablete, laptop-uri și hotspot-uri MiFi).

Easyblaze 3.75G oferă date de mare viteză de până la 42mbps, permițând clienților Etisalat să obțină acces la internet de mare viteză, descărcări mai rapide a fișierelor, apeluri video și streaming și alte activități conexe. Etisalat este acum stabilit pentru a lua "viteza in oras" cu campania de turism experiential in marile orase din tara.

Chief Commercial Officer, Etisalat Nigeria, dl Wael Ammar, a declarat că motivul din spatele turului este pentru abonații actuali și potențiali de a experimenta din primă mână calitatea și viteza pe care le aduce Easyblaze. "De la lansarea sa în septembrie 2011, am lansat agresiv serviciul Easyblaze în marile orașe ale țării, oferind clienților noștri servicii de internet fără probleme", a spus el. "Suntem martorii unei creșteri rapide a utilizării datelor și înțelegem nevoia unei rețele de calitate și fiabile. Noi, cei de la Etisalat, suntem hotărâți să ne potrivim cu această nevoie cu rețeaua noastră eficientă și accesibilă de 3.75G ", a adăugat el.

De asemenea, citiți: Apple HomePod este răspunsul la Amazon Echo

Începând cu 1 iulie, campania experimentală * Easyblaze ** va acoperi principalele centre din Lagos, Abuja, Suleja, Nasarrawa, Warri, Benin, Aba, Enugu, Uyo și Port-harcourt și se vor deplasa în alte orașe din țară.

Ammar a mai adaugat: "Ceea ce dorim sa realizam cu aceasta campanie este sa prezentam capabilitatile de navigare ultra-rapide ale Easyblaze si sa oferim clientilor experienta hands-on. În plus, clienții vor vedea că aceștia se pot bucura și pot maximiza pe deplin potențialul dispozitivelor și telefoanelor lor mobile conectate la internet ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu